Kamu, hogy a villamosmérnökök könnyen elhelyezkednek?
olvasom az álláshirdetéseket, feltételek:
3-5 év tapasztalat, MsC diploma és még csomó feltétel, az igen... gondolom akkor van miből válogatni, és nem hiányszakma
egy példa:
nem kamu, ember ezen a bolygón mindent mérnökök csinálnak, csak érteni is kell hozzá.
az emberek nagy része a wc-t se húzza le, ha nem mondják
ha hogy "hiányszakma" csak egy nagy marketingduma! Nincs olyan, hogy hiányszakma!
#1 én 1 mérnököt se láttam hegeszteni, flexelni, csövet a helyére illeszteni.... szóval nem mindent a mérnökök csinálnak!
ma 21:24
Ez vicces, mert ha kifejezetten a PÁLYAKEZDŐKNEK való állásokat nézed, nem nagyon viszik túlzásba mondjuk egy pénzügyes pozíciónál a feltételeket. Kének angolt, Excelt, meg ilyen alap dolgokat.
Koma, ez egy hardverFEJLESZTŐI pozíció. Jó, hogy nem az IBM ügyvezetői pozícióját nem linkeled be, bazzeg...
És igen, a nyelveket beszélő, jó villamosmérnök elküldi a jelentkezését, megiszik egy csésze kávét, elszív egy jó cigit, és már csöng a telefonja, hogy szép jó napot, 10 perce kaptuk a jelentkezését erre és erre a pozícióra, mikor tetszene tudni befáradni interjúra?
ma 01:32
Mondjuk ilyen emberek jobb is ha nem keserítik meg egy cég életét sem...
Esetleg pipáld ki oldalt az angolt? :DDDDD
Amúgy ismerősömnek még a BKF-en is oktatták a sap-ot, szóval elég tróger fősulira járhattál.
Egyébként megnéztem az első 10 pályakezdő állást, de nem is ezeket hozta ki, amiket te leírtál, szóval szerintem ez csak ilyen szokásos "mérnök vagyok lejáratom a közgázosokat" cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!