Próbaidő alatt szabadság? A próbaidőm decemberben jár le. De addig is mi van az éves szabadság keretemmel?
Én voltam szabin próbaidő alatt is.
Nem tilos, csak nem szoktak örülni, hogy odamész valahova dolgozni, és 2 hét múlva lelépsz.
DE a te eseted más, ilyen hosszú próbaidővel.
HA normális hely, úgyis elengednek.
HA szemét hely, akkor próbaidő után sem engednek el.
Szóval ezt mi nem tudjuk megmondani, a főnököddel kell beszélned, csak ő tud választ adni.
Értem. Azt hittem, hogy már dolgozol :)
Szerintem ezt beszéljétek meg. Én mondjuk annak is örülnék, hogy ha decemberben kapnám meg ezt a 8 napot :) Nem tudom, hogy neked ez jó lenne-e, és a munka miatt lehetséges-e.
Ne haragudj, de ha szept. 1-el kezdesz, akkor a próbaidő nov. 31-el jár le, ergo decemberben már vagy véglegesítenek vagy határozott idejű szerződésed lesz vagy már nem is leszel ott, mivel próbaidő alatt mindkét fél BÁRMIKOR, indoklás nélkül felmondhat (Te is).
Szóval decemberben már nem leszel próbaidős...
"Akár az is lehet, hogy december végén leállás van, és kötelezően kell hagyni szabit akkorra."
Pont ezért írtam, hogy decemberben már nem lesz próbaidős. Általában az emberek Karácsony körül szokták kivenni a szabit - jó, tudom, sokan meg nem.
A kérdező feltesz egy pontatlan kérdést: nem írta, hogy még el sem kezdett dolgozni - majd egy hónap múlva, addig még sok minden történhet, nem írta, mikor akarja kivenni a szabit, s mikor rávilágítok, hogy az év végéig még van egy hónap, akkor ki tudja venni a szabit, akkor én leszek lehúzva 47 %-ra. Miért? (5-ös)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!