Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 12 órás műszakokban fogok...

12 órás műszakokban fogok dolgozni, aki így dolgozik, tudna segíteni? Lent

Figyelt kérdés

Munkahelyet váltottam, magasabb fizetésem és érdekesebb feladatköröm lesz.Viszont cserébe 12 órás műszakok, a következőképpen: két nap reggel fél 7 és este fél hét között, harmadik nap szabad, majd megint két nap, ugyanígy fél hét és fél hét között, csak éjszaka, majd három ( gyakorlatilag kettő, mert az első nap reggel érsz haza, és átalszod) szabadnap. A kérdésem, akik ilyen munkarendben dolgoznak, mennyire megterhelő? Eddig reggel kilenctől este hatig dolgoztam, amire elment az egész napom, utazással együtt, szóval pozitív, hogy itt nem kell annyit utazgatnom ( közelebb is lesz a munkavégzés helye), viszont soha nem éjszakáztam, és ünnepnapokon sem dolgoztam. És ami még fontos, hogy vannak vajon pihenőnapok is? Mert kiszámoltam, ez egy héten 48 órás munkavégzés.

Még nincs szerződés, de nagy valószínűséggel felvesznek, ezért érdeklődöm. Ami még fontos, vagy két kisgyerekem ( 8 és 5 évesek), bár nem hiszem, hogy nehezebb lesz, mint amikor reggel elmentem fél nyolc körül munkába, és este ugyanúgy fél nyolc felé értem haza.

2016. aug. 1. 16:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sehol sem lesz 2 nap, mindenhol kijön a minimum 3 nap.Nyolc hét alatt osszesen 12 óra plusz keletkezik egy normál 40 órás munkahéttel szemben.
2016. aug. 1. 18:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Mist nem szőrszálat akatok hasogatni, csak érdeklődöm. :)
2016. aug. 1. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Én 2 nap munka (11-22:30), 2 nap pihi munkarendben dolgozom. Ez egy hihetetlenül laza beosztás, ha el tudod viselni, hogy valamikor szombat-vasárnap is menni kell.

Éjszakával megfűszerezve már durvább lenne. Nekem a 3 műszak 5-6 nap KO lenne. Dolgoztam úgy fél évet, de nem csinálnám többet.

2016. aug. 1. 20:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Igaz, nem 2, hanem 3 nap a minimum, de azért érdekes módon senki sem szokott szót emelni, mikor kevesebbet kell dolgozni.

Semmi baj nincs a 48 órával, nem vagy irodai dolgozó, órabért kapsz. Ahány órát dolgozol, annyi lesz kifizetve.

Sehol nincs leírva, hogy mindenkinek 40 órát kell dolgoznia.

2016. aug. 2. 08:09
 15/15 anonim ***** válasza:

"Nyolc hét alatt osszesen 12 óra plusz keletkezik egy normál 40 órás munkahéttel szemben" >>>

Tehát te több fizetést kapsz egy normál munkarendben dolgozóval szemben. Én ennek csak örülnék.

2016. aug. 2. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!