Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A www.fizetesek.hu hiteles?

A www.fizetesek.hu hiteles?

Figyelt kérdés
Megbízható az ottani adat az átlag fizetésekről? Elvileg beküldők adatainak az átlagát írja.

2016. júl. 28. 22:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%
Ja, a beküldők. Csak aki keveset keres, annak nincs kedve beküldeni. Az egyetemről küldtek nekem kérdőív szerűségeket miután végeztem, de 49 sikertelen állásinterjú után nem volt kedvem kitölteni. Így hát én például nem leszek benne a statisztikákba.
2016. júl. 28. 22:30
 2/20 anonim ***** válasza:
39%
Nem.
2016. júl. 28. 22:42
 3/20 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem meg pont fordítva van. Azok töltik ki, akiknek alacsonyabb a bérük, hiszen ők nézelődnek ilyen oldalakon, aki elégedett a fizetésével, annak meg eszébe sem jut. Én pl a saját szektorokban kb 40 százalékkal többet keresek, mint a honlapon látható átlagbér, és így is tudom, hogy nem vagyok túlfizetve. Szóval szerintem nem releváns, az ott látható bért maximum alsó határként értelmezd.
2016. júl. 28. 22:47
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

BME-én végeztem, ezeket a kimutatásokat nekem is küldözgetik, nálunk az évfolyam átlagfizuja (8-an végeztünk) havi 1,5m Ft-ra jön ki, ennél egy egész év alatt 2000Ft-al keresek többet, 3 csoporttársam munkanélküli, 2-en meg velem egy helyen dolgoznak, közel azonos fizetésért és ők sem töltötték ki.

A kimutatások, átlagadatok legyen szó bármiről nem a valóságot jellemzik. Mondok egy életszerű példát, termékbevizsgálás esetén 10 pontról kellett mintát vennünk, majd ezeket átlagolni. Ugyanakkor ki van adva a harci feladat, addig kell azt a 10 mintát venni, amíg mind jó, vagy 1 minta kivételével mind jó, de az is 1-5%-ban térhet csak el.

Diákként dolgoztam kérdőíves felmérésen, ott ki kellett szedni a cég elképzeléseinek nem megfelelő válaszadók papírjait. Ez eddig rendben is lenne, de ezekre nem fizettek egy Ft-ot sem, triplán dolgoztunk fele pénzért.

2016. júl. 29. 07:21
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Valamihez kéne viszonyítanom a bérigényem pályakezdőként, gondoltam az itteni átlaghoz képest egy 15% mínuszt írnék be, álláshirdetésben kérik, hogy tüntessem fel, azért kérdezem.
2016. júl. 29. 13:46
 6/20 A kérdező kommentje:
Esetleg megnéznétek a saját munkátokat, saját szakmában töltött évekkel, saját településsel, végzettséggel az oldalon, hogy stimmel e kb? :)
2016. júl. 29. 13:47
 7/20 anonim ***** válasza:
60%

Kitöltöttem, azt írja: "Az Ön fizetése 85 %-kal magasabb az átlagosnál. Önnél kevesebbet a Fizetesek.hu válaszadóinak 98%-a keres."

Szóval vagy nagyon jól keresek, vagy alábecsüli a fizetéseket az oldal. :))

(Amúgy BME VIK-en végeztem, Bp-n dolgozom, és minden évfolyamtársam, akiről tudok, hasonlóan keres, mint én.)

2016. júl. 29. 13:51
 8/20 A kérdező kommentje:
Hmmm, köszi, a grafikus állásoknál nézem én, hogy mi az átlag, annál akarok kevesebbet kérni, tehát így nem túl megbízható.
2016. júl. 29. 15:31
 9/20 A kérdező kommentje:
*dehát
2016. júl. 29. 15:31
 10/20 anonim ***** válasza:
42%
Lepontoztatok, mert rohadjak meg, hogy 40%-kal többet keresek, mint a honlapon feltüntetett (kamu) átlag? :D OK, én segíteni akartam, de akkor csak értékeljétek továbbra is alul magatokat.
2016. júl. 29. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!