A www.fizetesek.hu hiteles?
BME-én végeztem, ezeket a kimutatásokat nekem is küldözgetik, nálunk az évfolyam átlagfizuja (8-an végeztünk) havi 1,5m Ft-ra jön ki, ennél egy egész év alatt 2000Ft-al keresek többet, 3 csoporttársam munkanélküli, 2-en meg velem egy helyen dolgoznak, közel azonos fizetésért és ők sem töltötték ki.
A kimutatások, átlagadatok legyen szó bármiről nem a valóságot jellemzik. Mondok egy életszerű példát, termékbevizsgálás esetén 10 pontról kellett mintát vennünk, majd ezeket átlagolni. Ugyanakkor ki van adva a harci feladat, addig kell azt a 10 mintát venni, amíg mind jó, vagy 1 minta kivételével mind jó, de az is 1-5%-ban térhet csak el.
Diákként dolgoztam kérdőíves felmérésen, ott ki kellett szedni a cég elképzeléseinek nem megfelelő válaszadók papírjait. Ez eddig rendben is lenne, de ezekre nem fizettek egy Ft-ot sem, triplán dolgoztunk fele pénzért.
Kitöltöttem, azt írja: "Az Ön fizetése 85 %-kal magasabb az átlagosnál. Önnél kevesebbet a Fizetesek.hu válaszadóinak 98%-a keres."
Szóval vagy nagyon jól keresek, vagy alábecsüli a fizetéseket az oldal. :))
(Amúgy BME VIK-en végeztem, Bp-n dolgozom, és minden évfolyamtársam, akiről tudok, hasonlóan keres, mint én.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!