Az ALDI-ba felvesznek fiatalokat is boltvezetőnek?
Pályakezdőként rögtön boltvezető lennél? Miért nem mindjárt vezérigazgató...
Nem a kortól függ, hanem a tapasztalattól, miből gondolod, hogy még sosem dolgoztál, de rögtön képes lennél 4-8 embert instruálni, kijavítani a hibáikat, kezelni a szállítókat, feladatokat kiosztani, miközben neked 0 tapasztalatod van mindebben
2016. júl. 26. 21:38
2/11 A kérdező kommentje:
Az ideális jelölt:
lezárt - akár nem kereskedelmi - legalább középfokú szakirányú végzettséggel rendelkezik;
felelősségteljes és átlagon felül elkötelezett;
szívesen dolgozik emberekkel;
vezetői képességekkel rendelkezik és képes motiválni munkatársait;
jó kommunikációs képesség.
Amit kínálunk:
átfogó, magyar nyelvű betanulási program,
változatos és érdekes munkakör,
a pozícióban elérhető legmagasabb havi bruttó fizetés: 543.300 Ft (heti 40 órában).
És ebből hol sikerült levonnod azt a következtetést, hogy fél tucat embert, több milliónyi árukészletet, a kasszát, és a boltot egy pályakezdőre akarja bárki is bízni?
2016. júl. 26. 22:05
4/11 A kérdező kommentje:
szerinted itt mennyi tapasztalatot ír? ne mondd nekem, hogy azért mert fiatal vagyok nem vagyok képes kiosztani feladatokat/megrendelni árukat, főleg ha egy évig betanulás van egy tapasztalt vezetővel.
Barátom, te mindent tudsz, nem is értem, hogy miért itt kérdezősködsz, már régen jelentkezned kellett volna, látom is magam előtt, hogy a központban lelkesen rohangál a HR-es látva a pályázatod, hogy megtaláltuk az új üzletvezetőnket, de lehet, hogy mindjárt régiós managert kellene csinálni belőle
2016. júl. 26. 22:15
6/11 A kérdező kommentje:
veled mi van? mit kell faszolni itt? kérdeztem valamit, nem kell rajta felháborodni. majd holnap talalkozunk a gyában, gondolom azért vagy ilyen mert ennyi jutott az életből. bocs, hogy probálkozom, inkább itt fogom kiélni magam és mindenkire fújok mint egy ötéves gyerek. puszi.
A másik válaszoló lehet kicsit alpári volt, de teljesen igaza van...semmi rálátásod nincs az üzleti folyamatokra, a belső feléptísre, logisztikára, és a napi szinten bekövetkező vészhelyzetekre stb....felejtsd el.
2016. júl. 27. 00:11
Nem vagy való vezetőnek. Egyelőre.
2016. júl. 27. 02:38
Koma, ne verd a nyálad.
Próbáld meg. Mi teszkós parizert csak az Aldiban veszünk. Amúgy szerintem is kevés vagy te ide, mind szakmailag, mind emberileg.
2016. júl. 27. 07:00
Egyrészt vezetőnek sem vagy való, másrészt tapasztalatod sincs a szakmában így lehetetlen, tessék egy normális válasz.
2016. júl. 27. 12:06
Kapcsolódó kérdések: