Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az ALDI-ba felvesznek fiatalok...

Az ALDI-ba felvesznek fiatalokat is boltvezetőnek?

Figyelt kérdés
Vagy középkortól (30as évek) érdemes jelentkezni? 21 éves pályakezdő vagyok.

2016. júl. 26. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Pályakezdőként rögtön boltvezető lennél? Miért nem mindjárt vezérigazgató...

Nem a kortól függ, hanem a tapasztalattól, miből gondolod, hogy még sosem dolgoztál, de rögtön képes lennél 4-8 embert instruálni, kijavítani a hibáikat, kezelni a szállítókat, feladatokat kiosztani, miközben neked 0 tapasztalatod van mindebben

2016. júl. 26. 21:38
 2/11 A kérdező kommentje:

Az ideális jelölt:

lezárt - akár nem kereskedelmi - legalább középfokú szakirányú végzettséggel rendelkezik;

felelősségteljes és átlagon felül elkötelezett;

szívesen dolgozik emberekkel;

vezetői képességekkel rendelkezik és képes motiválni munkatársait;

jó kommunikációs képesség.

Amit kínálunk:

átfogó, magyar nyelvű betanulási program,

változatos és érdekes munkakör,

a pozícióban elérhető legmagasabb havi bruttó fizetés: 543.300 Ft (heti 40 órában).

2016. júl. 26. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
És ebből hol sikerült levonnod azt a következtetést, hogy fél tucat embert, több milliónyi árukészletet, a kasszát, és a boltot egy pályakezdőre akarja bárki is bízni?
2016. júl. 26. 22:05
 4/11 A kérdező kommentje:
szerinted itt mennyi tapasztalatot ír? ne mondd nekem, hogy azért mert fiatal vagyok nem vagyok képes kiosztani feladatokat/megrendelni árukat, főleg ha egy évig betanulás van egy tapasztalt vezetővel.
2016. júl. 26. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Barátom, te mindent tudsz, nem is értem, hogy miért itt kérdezősködsz, már régen jelentkezned kellett volna, látom is magam előtt, hogy a központban lelkesen rohangál a HR-es látva a pályázatod, hogy megtaláltuk az új üzletvezetőnket, de lehet, hogy mindjárt régiós managert kellene csinálni belőle
2016. júl. 26. 22:15
 6/11 A kérdező kommentje:
veled mi van? mit kell faszolni itt? kérdeztem valamit, nem kell rajta felháborodni. majd holnap talalkozunk a gyában, gondolom azért vagy ilyen mert ennyi jutott az életből. bocs, hogy probálkozom, inkább itt fogom kiélni magam és mindenkire fújok mint egy ötéves gyerek. puszi.
2016. júl. 26. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
A másik válaszoló lehet kicsit alpári volt, de teljesen igaza van...semmi rálátásod nincs az üzleti folyamatokra, a belső feléptísre, logisztikára, és a napi szinten bekövetkező vészhelyzetekre stb....felejtsd el.
2016. júl. 27. 00:11
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy való vezetőnek. Egyelőre.
2016. júl. 27. 02:38
 9/11 A legböszmébb Feri ***** válasza:

Koma, ne verd a nyálad.

Próbáld meg. Mi teszkós parizert csak az Aldiban veszünk. Amúgy szerintem is kevés vagy te ide, mind szakmailag, mind emberileg.

2016. júl. 27. 07:00
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Egyrészt vezetőnek sem vagy való, másrészt tapasztalatod sincs a szakmában így lehetetlen, tessék egy normális válasz.
2016. júl. 27. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!