Hogyan tudnánk előre lépni?
Jelenleg 16 hetes terhes vagyok.Szeretnénk valahogy előre lépni mert most egy szobánk van csak (a párom anyukájával lakunk közösen egy kertes házban).Én betegállományban vagyok a nettó fizetésem 74 000 volt amíg dolgoztam.A párom nettó fizetése 130 000 körül van. Ebből 65 000 adunk a közösbe havonta (rezsi, kaja, felújítás hitele).Ezenkívül a saját csekkek 30 000 körül vannak (kocsi, mobil, újság előfizetés, stb)
Szerintetek lehet ennyi pénzből előre lépni.Mert mi így nem tudunk megtakarítani mindig épp hogy elég a köv. fizetésig.Mit tudnánk tenni, hogy legyen saját házunk?
Terhesen külföldre? Elég merész.
Nem túl rózsás a helyzet, ráadásul -gondolom , vidéken éltek, mert gyanúsan kevés a kiadásotok. (nekem 150.000 körül van /hó, és most még beleugrottam egy jó kis hiteltörlesztésbe, ami a vállalkozásomhoz kell)
Szerintem kockázat nélkül nem lehet előrelépni. Hitelt kell igénybe venni, ha nincs más forrás, és jó helyre tenni a pénzt. Arra gondolok, hogy sokan egy életre eladósodnak, mert kocsit, lakást vesznek, de sajnos az nem hoz pénzt, nem jut vele előrébb, csak dolgozik tovább és fizet a banknak. Márpedig pénzt csak pénzből lehet csinálni.
Ez pénzbe kerül, de csak az elején, egyszer kell befizetni. Több osztályba be lehet lépni, a legolcsóbb 39000 huf. nem egy mozijegy, tudom, de ha rábeszélsz 50-100 embert ugyanerre, csaupán ebből több százeret keresketsz. A belépésnél kapsz egy kártyát amit meg kell mutatni vásárláskor, és ha az üzlet beletartozik ebbe a rendszerbe, kapsz kedvezményt %-ban. csak úgy mellesleg, MO.-n kb 7000 üzlet van benne, ami elég sok. (ez 1-2éven velül megháromszorozódik, 2009 tavaszán nagy, robbanászerű népszerűségnövekedése lesz a rendszernek.) sokan kérdezik, honnan jön a pénz... a válasz egyszerű: a multik adják, akik egyébként reklámokra költenék. És ez nekik jó, hiszen ha belépnek ebbe a rendszerbe, akik benne vannak a rendszerbe, azok oda fognak menni vásárolni értelemszerűen.
A rendszert úgy hívják hogy lyoness, egy ausztriai matematikus találta ki, a lényege, hogy mindenki jól jár vele. ha 4 embert összegyűjtesz és belépnek ők is, már megtérül a 39k. szerintem nagyon megéri.
Jah, és a legfontosabb. Nem piramisrendszerben vannak a belépett emberek, tehát egy ember alatt közvetlenül végtelen ember is lehetne elvileg(ahhol a lentebbieket kiszipolyozzák), hanem bináris rendszerben van, minden ember alatt 2 van, és így tovább. Abszolót igazságos. Ha valakinek nem tetszik, (valószínűleg nem érti hogynan működik, vagy furcsállja a sok pénzt) az is nyugodtan beléphet, hiszen a kockázat 0%. ugyanin ha csakazértsem szervez be 1 embert sem, vásárolni mindenki vásárol, és a kedvezmények előbb vagy utóbb kiteszik a belépő összeg mennyiségét :)
Ha érdekel, Küldj emailt, vagy MSN üzenetet itt: adaw(kukac)freemail(pont)hu
vagy nézd meg ezt(ez bonyolultabb, csak szólok) lyoness.ag/3019_HU.5666A27caa81987a13e7e74555b739e0e431da1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!