Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tesco diákmunka. pár kérdésre...

Tesco diákmunka. pár kérdésre tudna válaszolni valaki aki ott dolgozott?

Figyelt kérdés

Hogy bánnak a diákmunkásokkal?Mennyi szünet van?

Arufeltöltői munkakör mennyire kötött?

Útiköltséget fizetik?

2016. júl. 23. 23:51
 1/5 anonim válasza:

Kb le sem szarjak oket! Azt mo djak hogy itt van ez tolts ki aztan cs!

Attol fugg! Ha 4-6 oraba mesz akkor semennyi! Ha 8-ba akkor fel ora de azt le kell dolgozni hiszen igy dolgozol 8 oraba!

Nem fizetnek utikotseget! Nem az o dolgozojuk vagy hanem a diakszovetkezet dolgozoja!

2016. júl. 23. 23:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Na akkor ez is kilőve.... :(

Köszönöm

2016. júl. 23. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:
41%

Töltsd ki ezt aztán cs:D

Pont pénteken voltam vásárolni. Diáklány állt a felvágott pultban és úgy pörgött a keze, hogy lekörözött sok felnőtt dolgozót akiket az idők során láttam, de még így is 5-10fős sor állt. Ha épp szerencséd van és csak árukat töltögetsz akkor jó, viszont ha bekerülsz valamelyik pultba akkor máris maga a pokol kb.

2016. júl. 24. 07:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Diákot TILOS a pultba rakni. Ott az áruház szabálytalanul járt el (nyilván nem volt más választásuk, de akkor is).

Az, hogy miként bánnak a diákokkal változó. Legtöbb helyen normálisak, megkapod a feladatodat aztán csináld, nem nagyon cseszegetnek. Az elvárások is jóval alacsonyabbak a diákok felé, mint a "rendes" dolgozók felé. Árufeltöltésnél nagyon sokszor szinte csak igazítaniuk kell a diákoknak...

Az utiköltségről kérdezd a diákszövetkeztet, hiszen a diákok az ő alkalmazásukban állnak!

2016. júl. 24. 08:51
 5/5 anonim válasza:

Én 3 éve vagyok diák egy Tescoban. Nálunk nagyon kedvesek és jófejek a diákokkal. Ugyanolyan dolgozónak számítanak, mint a többiek. Jóban vagyok a legtöbb dolgozóval. Hogyha normális vagy és többször visszahívnak, akkor nyert ügyed van.

Az árufeltöltők rendszerint töltenek és igazítanak, esetleg segítenek komissiózni. Nem nagy feladat, de hogyha a boltban lézengsz, másokkal beszélgetsz, akkor ne csodálkozz, hogy szivatnak.

A szünet 30 perc, amit kilehet venni mondjuk 20+10 percben, hogy a dohányosok kitudjanak menni rágyújtani (18 felett persze). Ezt nagyon szigorúan betartják. Nincs olyan, hogy nem kapod meg a szünetedet, 6 óra felett (annál kevesebbnél nem jár).

Az utazást csak nagyon kivételes esetekben térítik (pl. ha leltárra utazol).

Én imádok ott dolgozni :) Hogyha van valami kérdésed, nyugodtan írj.

2016. júl. 25. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!