Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunkás Tesco-sok?!

Diákmunkás Tesco-sok?!

Figyelt kérdés
Milyen beosztásban vagytok egy héten? Úgy értem ha pl. kedden esti műszak akkor egész héten esti műszakban vagytok? Vagy pedig ti mondjátok meg hogy értek rá dolgozni? ÉS meddig tart a reggeli és meddig az esti műszak? Előre is köszi!!

2016. júl. 20. 21:00
 1/5 anonim válasza:

attól függ milyen pozícióban mèsz dolgozni :)

a pénztárosok előre meghatározott 3-4-5-6-7-8 órás időtartamú munkaidő között válogathatnak (pl. 09:15-12:30) ezeket az időpontokat a Tesco adja ki es te dontheted el, hogy melyik nap melyik időpontot tudod elvállalni.

Az összes többi pozícióban a szokásos 8 órás munkarend van. (6-14 // 14-22 // 22-06)

2016. júl. 20. 21:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ma megláttam egy kedves pénztáros lányt és kíváncsi voltam mikor dolgozhat. :)
2016. júl. 20. 21:07
 3/5 anonim válasza:
(1es vagyok) Ha este dolgozik akkor javaslom, hogy az esti órákban keresd, 18-22 között :)
2016. júl. 20. 21:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Remélem lesz még lehetőségem találkozni vele :)
2016. júl. 20. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon aranyos!!!
2016. júl. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!