Diákmunkában 410 forintos nettó órabér kevésnek számít?
Jelentkeztem diákmunkára, és a városom művelődési intézetében, irodai munkát kaptam. 20 munkanapom lesz, napi 4 órában kell majd dolgoznom, és nettó 32.900 Ft-ot fogok kikapni, ami 411,25 Ft-os órabér. Én ezt egy kicsit kevésnek találom. Nyelvvizsgám van, ECDL-eim is megvannak. Középiskolában most végeztem a második évemmel. Szerintetek keveset kapok?
UI: Mindenképpen elvállalom a munkát, hiszen ez a pénz is jól fog jönni, csak kíváncsi vagyok, hogy ez tényleg kevés e, vagy csak én keveslem e.
35000 fő = kisváros.
Én egy 20000 fősből származok, szóval nem azért mondom, mert pocskondiázni akarlak...
a minimálbér 639 forint
ha tényleg diákmunkán vagy, ennek a nettója 536 forint
ha rendes állásban, akkor 418,5 forint
Nem használnak ki, ennyit ér a nem létező tudásod és tapasztalatod. Nem mellesleg nagyon sok ember ennyit kap főállásban, nem diákmunkán.
Amúgy meg, ha rendes diákmunkán lennél, csak szja-t kellene fizetned a többi járulékot nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!