Érdemes fejvadász céget megbízni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy elég speciális szakterületen elhelyezkedni. Képesítésem van hozzá, de nem én vagyok az ideális jelölt, mert kihagytam 5 évet, és a másik szakmámmal foglalkoztam. Idén kezdtem újra az "egyik" szakmámban, próbaidőn vagyok egy olyan állásban, ami nem kimondottan az, ami érdekel, és emiatt hamarosan ott is fogom hagyni. Álláshirdetéseket nem találok szinte semmit ezen a szakterületen, úgy tűnik, hogy céges környezetben nem nagyon foglalkoznak vele, inkább phd valamelyik egyetemen, ami szóba jöhet. Szerintetek érdemes lehet mégis megbízni egy fejvadász céget, hogy találjon nekem munkát?2016. júl. 11. 21:57
11/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad van. :-)
2016. aug. 25. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!