Pénzkeresés reklámok nézegetésével? Tudtok ilyen oldalt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A napokban hallottam,hogy reklámok nézésével lehet pénzt keresni... Találtam is egy oldalt és már kerestem vele pár dollárt... De szeretnék több ilyen oldalon regisztrálni és egy próbát tenni... Ha tudtok ilyen oldalakat vagy van valami tippetek küldjétek. Előre is köszi!2016. júl. 2. 13:24
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! A közmunkások is azért pihennek annyit munka közben, mert úgysem számít nekik semmit - otthon kattintgatnak és dől a lé.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi de én diák vagyok...
2016. júl. 2. 14:39
3/5 anonim válasza:
ezzel 8 évvel ezelőtt se lehetett pénzt keresni.. most meg aztán főleg nem lehet.
4/5 anonim válasza:
soha az életben nem fogod elérni a reklámok nézegetésével a kifizetési szintet.... ha meg igen, akkor kb másfél hónap reklámnézéssel keresel kb 5 dollárt. Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!