Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Zéró végzettséggel vettek fel...

Zéró végzettséggel vettek fel embert a cégnél kvalifikált pozícióra-érdemes csodálkoznom ezen? A pozíció eddig nem is létezett…

Figyelt kérdés

A cég egyik napról a másikra létrehozott egy pozíciót ami addig nem is létezett itt: beszállítói és logisztikai operatív manager. Hogy eddig hogy működhettek a dolgok ha nem volt manager-mert működtek-és most nagy hirtelen miért kell?

Meg is jelent az álláskiírás még neves állásportálokon is (profession).A kiírás kemény: felsőfokú szakirányú végzettség, referencia, több nyelv, angol fluent alap, gyakorlat, kiemelt IT kompetencia, B kategóriás jogsi stb.

Jöttek is a pályázatok kilószám. És ki is választották a „nyertest”: egy olyan 22 éves fickót, akinek semmiféle végzettsége nincs, beadott pályázata nincs (!!! akkor hogyan nyert???), életrajza szinte üres (általános iskola, középiskola és ennyi, 3 sor az életrajz…) semmiféle munkahelye eddig nem volt, semmiféle referenciája nincs. Nem folytatom. Semmiben se felel meg a kiírásnak.

Legalábbis a beadott papírok terén üres az egész. lehet hogy oxfordi zseni az illető, de zéró papírja van. Még beadott álláspályázat sincs…

Felvették.

Bejött aláírni.

1 hónapja, azóta nem láttuk.

Közben kiderült: a főnök volt feleségének a gyereke. Véletlen nyilván…

Kell nekem csodálkozni hogy létrehoznak egy kamu papír pozíciót, és felvesznek egy nulla senkit horror fizuval aki véletlenül (de csak véletlenül…) épp rokon?

2016. júl. 1. 11:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Te csak csináld meg a munkát és kapj érte fizetést, ez egy munkahely minek kontárkodsz bele az egészbe?
2016. júl. 1. 15:09
 12/17 A kérdező kommentje:

"és kapj érte fizetést"

Már itt a hiba!

Túlóra állandóan amit sose fizetnek.

Szerinted pl a meghallgatások mikor voltak? Munkaidőn kívül.

És mennyit fizetnek érte? Semennyit.

2016. júl. 1. 16:00
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Tehát nem fizetik ki a túlórát és neked az a legnagyobb bajod hogy a főnök haverja ott dolgozik kamumunkát. Ez nem normális.

Mintha egy balesetben elvesztenéd a lábaidat és a cipődért aggódnál :D

2016. júl. 1. 16:24
 14/17 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta hogy a legnagyobb. Az egyik. Az egyik a nagyon sok közül.

Mert ugye felmerül a kérdés: ahol nincs túlórapénz mert szegény a céfg (állítólag) ott egy sógorkomára hogy van pénz? A semmire van a tényleges munkára nincs?

2016. júl. 1. 16:28
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

1. Költözz egy tanyára és soha többet ilyen problémád nem lesz

2. Aki feleslegesen utazott az ő baja, benne van a pakliban

3. Hogyha nem tetszik a túlóra akkor ne vállald el

2016. júl. 1. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"Az egyik a nagyon sok közül. "

Akkor keress egy másik munkahelyet. Nekem eddig 5 munkahelyem volt életem során és mindenhol fizették a túlórát, nem olyan ördög való dolog az.

2016. júl. 1. 18:34
 17/17 A kérdező kommentje:

"Nekem eddig 5 munkahelyem volt életem során"

nekem 3x annyi volt de soha sehol nem fizették.

Volt olyan ahol lecsúsztathattam de ez is kevés volt.

A legtöbb heylen nem fizették de elvárták.

Ha nem csináltad kivágtak.

Mitn ahogy itt is lenne ha nem csinálnám.

2016. júl. 1. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!