Zéró végzettséggel vettek fel embert a cégnél kvalifikált pozícióra-érdemes csodálkoznom ezen? A pozíció eddig nem is létezett…
A cég egyik napról a másikra létrehozott egy pozíciót ami addig nem is létezett itt: beszállítói és logisztikai operatív manager. Hogy eddig hogy működhettek a dolgok ha nem volt manager-mert működtek-és most nagy hirtelen miért kell?
Meg is jelent az álláskiírás még neves állásportálokon is (profession).A kiírás kemény: felsőfokú szakirányú végzettség, referencia, több nyelv, angol fluent alap, gyakorlat, kiemelt IT kompetencia, B kategóriás jogsi stb.
Jöttek is a pályázatok kilószám. És ki is választották a „nyertest”: egy olyan 22 éves fickót, akinek semmiféle végzettsége nincs, beadott pályázata nincs (!!! akkor hogyan nyert???), életrajza szinte üres (általános iskola, középiskola és ennyi, 3 sor az életrajz…) semmiféle munkahelye eddig nem volt, semmiféle referenciája nincs. Nem folytatom. Semmiben se felel meg a kiírásnak.
Legalábbis a beadott papírok terén üres az egész. lehet hogy oxfordi zseni az illető, de zéró papírja van. Még beadott álláspályázat sincs…
Felvették.
Bejött aláírni.
1 hónapja, azóta nem láttuk.
Közben kiderült: a főnök volt feleségének a gyereke. Véletlen nyilván…
Kell nekem csodálkozni hogy létrehoznak egy kamu papír pozíciót, és felvesznek egy nulla senkit horror fizuval aki véletlenül (de csak véletlenül…) épp rokon?
"és kapj érte fizetést"
Már itt a hiba!
Túlóra állandóan amit sose fizetnek.
Szerinted pl a meghallgatások mikor voltak? Munkaidőn kívül.
És mennyit fizetnek érte? Semennyit.
Tehát nem fizetik ki a túlórát és neked az a legnagyobb bajod hogy a főnök haverja ott dolgozik kamumunkát. Ez nem normális.
Mintha egy balesetben elvesztenéd a lábaidat és a cipődért aggódnál :D
Senki nem mondta hogy a legnagyobb. Az egyik. Az egyik a nagyon sok közül.
Mert ugye felmerül a kérdés: ahol nincs túlórapénz mert szegény a céfg (állítólag) ott egy sógorkomára hogy van pénz? A semmire van a tényleges munkára nincs?
1. Költözz egy tanyára és soha többet ilyen problémád nem lesz
2. Aki feleslegesen utazott az ő baja, benne van a pakliban
3. Hogyha nem tetszik a túlóra akkor ne vállald el
"Az egyik a nagyon sok közül. "
Akkor keress egy másik munkahelyet. Nekem eddig 5 munkahelyem volt életem során és mindenhol fizették a túlórát, nem olyan ördög való dolog az.
"Nekem eddig 5 munkahelyem volt életem során"
nekem 3x annyi volt de soha sehol nem fizették.
Volt olyan ahol lecsúsztathattam de ez is kevés volt.
A legtöbb heylen nem fizették de elvárták.
Ha nem csináltad kivágtak.
Mitn ahogy itt is lenne ha nem csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!