Hogyan kereshetnék pénzt fiatalon? Többi lent.
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és szeretnék pénzhez jutni tisztességes úton. Itt azt értem, hogy megdolgozok érte és nem kérek mástól. Koncert lesz Budapesten, és a jegyek nagyon drágák lesznek, de mindenképp elszeretnék menni. A szüleimet nem akarom megterhelni ilyen összegekkel. Tudom hogy legalább 16 éves kortól lehet dolgozni, de nincs valami más megoldás?2016. jún. 20. 17:35
1/3 anonim válasza:
Nyári munkában már 15 évesen is dolgozhatsz, szóval mindössze annyit kell tenned, hogy vársz 1 évet, ami tudom sok idő, de mint tudod, az idő = pénz! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát jó :)
2016. jún. 21. 01:01
3/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kérdezd meg a szüleidet, és ha soknak tartod az összeget, esetleg ajánld fel, hogy cserébe besegítesz vagy átvállalnod a házi munkát egy adott időre. Szerintem örülni fognak neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!