Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » ExxonMobilról vélemények? Lent

ExxonMobilról vélemények? Lent

Figyelt kérdés

Behívtak interjúra, a budapesti ssc-be. Közgazdász végzettségem van ( pénzügy-számvitel, számvitel szak).

Mire számíthatok? Milyen ott dolgozni? Azért kérdem, mert eddig nem túl pozitív véleményeket olvastam a cégről, nekem pedig fontos a magánéletem, szeptembertől szombatonként levelezőn továbbtanulok, szóval a kiszámítható munkaidő fontos. És a légkör is. Most egy kisvállalkozásnál dolgozok, itt nagyon családias a hangulat, nyilván nem várom el, hogy egy multinál is az legyen, de azért ellenségeskedést sem szeretnék. Végül, ha a fizetésről is írnátok valamit, azt köszönném. ( Nyelvtudásom: angol és német, előbbi aktív, utóbbi passzív, de ide elég az angol, szakmai tapasztalatom ezen a téren még nincs.)

2016. jún. 17. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én próbaidő alatt felmondtam, és szerintem ezzel mindent el is mondtam.

A fizu nem rossz, de máshol is adnak ennyit, nem kompenzálja a negatív dolgokat. Ha fontosabb a magánélet és az iskola akkor nézelődj még. Pályakezdőként szakmai tapasztalatnak egyébként kiváló, hogy mondjak valami pozitívat is. :)

2016. jún. 17. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
az SCC mindig kemény meló, ez gyakorlatilag független attól, hogy melyik nagy multi centerébe mész. Aki nem bírja, az nem azért nem bírja, mert X vagy Y cégnél van, valszeg seghol sem fogja bírni
2016. jún. 17. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy csak így kérdezek, kedves második válaszoló, mi a 'gond' az SSC-kel, ami miatt nem bírják? Melyik részét? Miért más, mint egy nemSSC multi?
2016. jún. 18. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!