Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kecskeméti Mercedes gyar...

Kecskeméti Mercedes gyar vélemények, fizetés, munka szempontjábol milyen?

Figyelt kérdés
jelentkezdtem a mercédes gyárba betanitott munkás mondta munkáltato h küldjem el önéletrajzom és akkor behibnak tesztre ,probamunkára.mit takar?
2016. máj. 16. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Zombimunka. Gyakorlatilag élő robot vagy ott a nagy gépezetbe. Olyan 110-120 nettó körül fizetnek, legalább is én utoljára így tudtam. Monoton fárasztó álló munka. Ha tényleg nincs jobb, és nincs lehetőséged lépni, és esetleg ezen múlik hogy éhen halsz-e, akkor meg lehet ott szokni, de amúgy egy nagy rakás szar. Akinek van lehetősége az továbblép. Volt olyan hogy egy munkásnak nem bírtak a helyébe állni, amíg kimegy wc-re (mert mikor nincs szünet akkor folyamatosan megy a termelés) szerencsétlen beszart a nadrágjába. Persze kapott érte valami pár tízezer forintos kárpótlást, de akkor is. Behívnak, lesz egy feladat, amihez van leírás, az alapján kell megcsinálni. Nem nehéz dolgok, mondjuk egy lámpatestet be kell szerelned, vagy egy kilincset, leírás alapján. Aztán meg interjú. Ha nincs jobb lehetőséged, akkor próbáld meg, de amúgy tényleg egy putri meló.
2016. máj. 16. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:
én ugyhalottam h kategoria alapján fizetnek 1 es es 2 es kategoria 130000 150000 ft fizu hétvégén nincs melo szépkártya + cafatéria.én rossszat cégről nemhalottam 2 évig szolnokon Eagle Ottawaban dolgoztam annál csaknemlehet rosszabb arrol is mondták szar hely mégis vannak annál roszabbak is .
2016. máj. 16. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
VG1 120 nettó körül,kölcsönzősként ezt fogod kapni. VG2 130 nettó körül(+17k caf per hó),VG3 170 nettó körül,VG4 190 nettó és efelett egészen 230 nettóig. Az utolsó kettőről újként álmodhatsz, már kilóra veszik az embereket,nem érdekel a skill senkit. :)
2016. aug. 7. 13:47
 4/4 anonim válasza:
"hétvégén nincs melo " 😂
2016. nov. 22. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!