Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen lehetőségeim vannak...

Milyen lehetőségeim vannak Angliában ha kiutazok, és elfogy a tőkém mielőtt kapnék munkát?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz körülmények között vagyok, és úgy döntöttem ki megyek Blackpool-ba, de föl szeretnék készülni a legrosszabbra. 230E tőkém van, és sajnos lehetetlen netről kapni állást, helyben kell.

De ha esetleg mégse sikerül, akkor kaphatok valamilyen szoc támogatást vagy valamit? Vagy akkor csöves lennék? UI: Adnátok álláskereső tippeket? Kimegyek, és ott a neten keresztül érdeklődjek vagy menjek oda az egyik üzletbe hogy kell-e nekik árufeltöltő, mosogató, takarító vagy pincér. Arra gondoltam hogy sátorral mennék ki hogy olcsó legyen mert a tengerparton sok a kemping, vannak a strandokon zuhanyzók így lehet fürdeni azaz tisztálkodni...és amikor kapnék munkát akkor vennék ki albérletet hogy legyen hova bejelenteni.

Mi a legrosszabb lehetőség, ami ebből az akcióból kisülhet? Nagyon hülyének tartotok? 19/F. Sajnos szakmám nincs.

Kösz.

2016. jún. 14. 22:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de annyit ismételgeted ezt az "én meg antiszociális vagyok", hogy nálam elfogyott a cérna.

NINCS ilyen, hogy antiszociális (ez csak egy új divat szó a mostani egocentrikus világban) - olyan van, hogy egyszerűen NEM AKARSZ ALKALMAZKODNI másokhoz, mert sokkal kényelmesebb a saját, zárt világodban élni.

Felteszel egy táblát magad elé, hogy "kérem, én antiszociális vagyok" és ezzel védekezel és ezt vegye mindenki tudomásul. Hát, így nem fogsz boldogulni az életben - max ha elmész egy erdőbe remetének.

Ugyanis az emberek nagy része a többi ember között él, dolgozik - így aztán tetszik, nem tetszik, alkalmazkodni KELL.

Érettségid nincs, szakmád nincs, mégis hogy gondolod: egyágyas luxus szállodában, tárt karokkal várnak majd az angolok? (kétágyas szoba nem jó - az eszem megáll!) Ugyan miért várnának?

Mit tudsz olyant, amit a többi, Angliába bevándorló ne tudna?

Add lejjebb az igényeidet vagy növeld meg a félretett pénzedet - különben mindig is boldogtalan leszel az életben (jó, tudom, sátorban is ellaknál, de az meg tiltott Angliában)

Amúgy elég, ha itthon körülnézel: Budapesten egy albérlet havi 100 ezer ft környékén mozog - ha szerencséd van, akkor ebben már a rezsi is benne van. Ennél olcsóbbat Angliában se nagyon találsz - akkor számold ki, mire elég a 230 ezer ft? Arról nem beszélve, hogy az albérletre kauciót is szokás kérni - mondjuk úgy 2 havit...

ergo, ha nincs 300 ezer ft-od csak a lakhatásra (+ még min. egy havi kajára), akkor el se indulj - csak akkor, ha már itthonról biztosra találtál munkát.

2016. jún. 17. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!