Meglehet élni egy otthon végezhető munkából?
Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 18:31
11/12 anonim válasza:
Én fordítóként dolgozom otthonról, meg tudok élni belőle, és ehhez nem kell képzettség (más területen van végzettségem), még nyelvvizsgát sem kérnek, csak próbafordítást. Az viszont nem lesz jó, ha ilyeneket írsz, hogy „meglehet élni”.
12/12 anonim válasza:
Elvileg igen. Ha az átlagnál értelmesebb vagy, értesz vmihez és mondjuk perfekt vagy angolból, vagy más idegen nyelvből.
szoktam beszélni egy 30as sráccal neten, évek óta feketén neten üzletel (éjjel kínaiakkal főleg), és megél belőle. persze volt kezdő tőkéje. 8 általánosa van csak, de szinte anyanyelvi szinten tud angolul és intelligens, talpraesett.
Szóval sztem átlagos tudással, képességgel nem lehet, különben sokkal többen dolgoznának otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!