Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ismertek olyan munkaközvetítők...

Ismertek olyan munkaközvetítőket, akik diplomás munkanélkülieknek nyújtanak segítséget? Júliustól sajnos diplomás munkanélküli leszek, és nem tudom, hogy kikhez forduljak, ha nem akarok a Mekibe menni mosogatni.

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 10:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én közvetítő cégnél dolgozom írj privit ha gondolod
2016. júl. 1. 10:25
 12/14 anonim ***** válasza:
szia! Hát sajnos úgy látom, felszámolás alatt vannak jelen pillanatban :( a honlapjuk az ewaynet.hu, de a munkahelyemről nem tudom megnézni sajnos. Ne haragudj, ez 5,5 éve volt, azóta nem beszéltem velük. Lehet, hogy csak nevet változtattak, helyileg ők a 13. kerületben voltak a Béke téri Cooper Centerben.
2016. júl. 1. 11:38
 13/14 anonim ***** válasza:

[link]

itt róluk van szó de nem tudom mennyire élő a dolog

az itt megadott oldal se elérhető

2016. júl. 1. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, láttam ezt az oldalt, azért nem linkeltem be, mert a munka, amiket kirakott, 2009-es :( Nem tudom mi van velük. Én nagyon elégedett voltam, egy nagy multihoz segítettek bekerülni 2011-ben. Korrektek voltak, kaptam rendes fizetést, 8 órás bejelentett munkát és akkor még adóvisszatérítést is. Azért mondom így, mert ahol előtte voltam "munkaközvetítőnél", ott 4 órára voltam bejelentve, de hétfő-vasárnapig 12-13 óra munka, szabi-táppénz nuku, és adóvisszatérítést sem kaptam. Sajnos nem minden cég korrekt :(
2016. júl. 1. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!