Hogyan lehetek gazdag becsületesen?
Kell írni egy játékot, ami olyan sikeres lesz, mint a Minecraft, ahhoz mindegy milyen országban élsz.
Esetleg nagyon jól kell érteni valamihez, aztán abban a szakmában kell egy jó ötlet, amire van világpiaci igény, szerzel hozzá befektetőt, alapítasz egy céget, kidolgozod a beled 10-15 évig, közben jól kevered a kártyáidat, hogy valami terméked is legyen, és csődbe se menj, az alvást elfelejted, megszokod a folyamatos halálfélelmet a stressztől, és ha van egy kis szerencséd is, akár még gazdag is lehetsz. Ha mindezt Magyarországon csinálod, annak annyi hátránya van, hogy aki csak azt látja, hogy végül sikeres lettél, az bűnözőnek és/vagy kormánypárti hűbéresnek fog tartani, mert meggyőződése, hogy máshogy nem lehet.
Én az első verziót javaslom.
Dolgozz az audiban, napi 12 órát életed végéig. Ha mákod van, akkor félre tudsz rakni havi 50 ezret, az 1 évben 600 ezer Ft. 10 év alatt 6 millió ft-ot fogsz tudni így össze spórolni.
Sztem neked ez az opció a megfelelő, mivel nem tűnsz túlzottan lángésznek, és olyannak aki igazán tenni akar a sikerért, gazdagságért.
De egy másik válasz: beszélj anyanyelvi szinten angolul, németül, oroszul, kínaiul, arabul, e mellett legyen pénzügyi diplomád, menny el banki pénzügyre, vagy diplomáciára (diplomáciára jogi egyetem jó), vaaaagy tanulj meg programozni minimum 5-6 nyelven, fejleszd magad, menny mérnökinfó szakra, tanulj meg applikációkat írni, vagy játékokat. Ezzel is hülyére keresheted magad főleg ha van egy nagyon nagyon szuper ötleted.
Ugye hogy az utolsó verzióra már húzod a szádat??!?!?!
Kèrdező! 14-es vagyok. Látom nem igazán jutott el az agyadig h mit szerettem volna írni. Tudod, ha a gazdagság elèrèse olyan egyszerű lenne, h mindenki kiírja kèrdèsnek a gyakorira ès kap is rá választ h hogy gazdagodhat meg egyszerűen, már a fèl világ milliomos lenne. Azt most megmondom neked, h soha a büdös èletedben nem leszel gazdag. Mèg pedig azért nem, mert pl itt irod a programozasra h de az nehèz...... Ès ha nehèz akkor mi a sz.r van?? Azt hiszed, h sikereket ès gazdagságot elèrni olyan könnyű?? Azt hiszed h majd orbánèk egyszer csak havi 300 ezerre növelik az alapbèrt v mi a sz.r. Ha valaki nagyon akarja akkor neki áll, nem panaszkodik, ès nem azzal áhitja magát h de ő milyen tökös gyerek mer legalább el tud húzni egy 50kg-os sz.rt. Igazi proli vagy kèrdező. Nem bántani akarlak, de látszik a gondolkodásodon a beszűkültsèg.
15ös: te mèg idiotabb vagy, tovább nem is kommentelem a hozzászólásoadt.
Az utoljára a Vörös Khmerek Kambodzsájában számított szégyennek, ha valaki az eszével és nem fizikai munkával kereste meg a pénzét.
Azt meg végképp nem értem, miért lenne erény, hogy valakinek 2-3 állása is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!