Ha laktózérzékeny vagyok, az adókedvezményt hogyan tudom igénybe venni?
Figyelt kérdés
Hova kell bemennem? És háziorvostól is lehet igazolást kérni, vagy csak a szakorvostól? Mikortól kapnám meg a kedvezményt? Előre is köszi!2016. jún. 4. 10:15
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, fepontoztatalak. És ha januárban állítottak ki egy ambuláns lapot, az nem elég? Vagy erre van valami külön papír?
2016. jún. 4. 11:14
3/10 anonim válasza:
Egy több órás vizsgálaton kell részt venned . A szakorvos fogja adni a kedvezmény igénybevételéhez szükséges dokumentumot, csak ezt fogadják el .
4/10 A kérdező kommentje:
Már megállapították. Van róla ambuláns lapom. Csak azt nem tudom, hogy a sima ambuláns lapot elfogadják-e, vagy erre van valami külön papír. :)
2016. jún. 4. 11:26
5/10 A kérdező kommentje:
Tudtam*
De köszi, most már értem :)
2016. jún. 4. 11:26
6/10 anonim válasza:
Akkor ezen részletezve van a vizsgálat és annak az eredménye is . Ezt leadhatod és igényelheted .
7/10 anonim válasza:
Ja, a munkahelyed munkaügyére ad le, ha önadózó vagy akkor azt magadnak kell feltüntetni majd az adóbevallásban .
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben. És ha leadom, akkor onnantól kezdve havonta kaphatom már?
2016. jún. 4. 11:53
9/10 anonim válasza:
Nem elég az ambuláns lap, sose volt elég. Rendelet határozza meg az igazolás tartalmát.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) találtam a Nav oldalán nyomtatványt, azt töltetem majd ki a szakorvosommal. Remélem azt elfogadják.
2016. jún. 4. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!