20-25 év közötti lányok ti mivel foglalkoztok vagy hol dolgoztok?
Figyelt kérdés
Kicsit megakadtam vendéglátói iskolát végeztem de nem tudok megfelelő helyen elhelyezkedni. Ezért szeretnék váltani és ahhoz szeretnék ötleteket2016. máj. 31. 19:35
1/5 anonim válasza:
Egyetemre járok és van egypasim aki támogat így nem kell dolgoznom. Előtte pultoztam ott ismerkedtünk meg. Azzal havi 200 jött össsze jattal a pasi meg 500-600 at plussz programok étterem stb
2/5 anonim válasza:
Pultozassal 200 na persze egyetem mellett hol élsz ? Gondolom egyetem mellett nem dolgoztál minden nap 8órába ,mert akkor egyetemre nem jártál , de egyebkent sem hihető
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én épp munkát keresek, de 2 évet dolgoztam egy irodában csak ott hagytam,én vidéken lakom, nem egyszerű munkát találni, leginkább csak gyári munka van.A del reyt ismered? facebookon fent vannak, külföldi ajánlatokkal kecsegtetnek.
4/5 anonim válasza:
Del Rey az meg micsoda ,ha szabad kérdeznem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!