Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha jelenleg nappali tagozatos...

Ha jelenleg nappali tagozatos diák vagyok (OKJ) akkor vállalhatok olyan munkát, ami nem diák munka? 20/L

Figyelt kérdés
akár részmunkaidős is jó lenne.
2016. máj. 28. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
igen
2016. máj. 28. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez iskolarendszerű képzés, azaz érettségi után ott maradtál ötöd/hatodéven, hogy szakmát tanulj?

Vagy egy felnőttképzési intézményben tanulsz?

Tudtommal mindkét esetben délelőtt és kora délután vannak az órák, és ha hiányzol egy meghatározott óraszámot, nem vizsgázhatsz.

A képzés módja annyiban fontos, hogy ha rendes iskolába jársz, és nem vizsgázol le, az senkit nem érdekel.

De ha felnőttképzésben veszel részt, és nem sikerül, akkor vissza kell fizetni a képzs árát.

Én 9 éve jártam ilyen OKJ-s tanfolyamra, akkor 300 ezer felett volt a sz*rt sem érő szakmám tanfolyamának a díja.

Ezt azért elég gáz lenne egy árufeltöltői melóból visszafizetni, bár nem tudom, mit akarsz dolgozni.

De ami a legfontosabb, hogy mikor?

Órák után, délután?

Vagy éjszaka?

Elég durva lenne, nem tudom, meddig bírnád. Részmunkaidő jobb lenne tanulás mellett, de azt nagyon nehéz, sokan pályáznak ilyesmire.

Idősebbek, kismamák, egyetemisták, stb.

2016. máj. 28. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!