Elfelejtettem elmenni az állásinterjúra, felhívjam? Lent
Figyelt kérdés
Még fél évvel ezelőtt beadtam egy helyre az önéletrajzomat. Azóta lett munkám. Szombaton délelőtt hívtak erről a helyről, hogy hétfőn délelőtt menjek be állásinterjúra. Mivel hétfőn amúgy is szabadnapos voltam, gondoltam bemegyek, miért ne alapon. Csakhogy mikor a hölgy hívott, épp nagybevásárlás közepén voltunk, pakoltam az árut a szalagra, közben a szemem a gyereken volt, mert már megint kezdte anya vegyél nekem ezt ist... szóval, mire kiértünk a kocsihoz, totálisan el is felejtettem az egészet. Egészen ma délelőttig. Nem hívtak, hogy miért nem mentem. Ilyenkor mi a legjobb? Felhívom most, és elnézést kérek, vagy már hagyjam? Nem egy nagy cégről van szó, egy kis helyi vállalkozás keres(ett) marketing asszisztenst.2016. máj. 24. 12:57
3/5 anonim válasza:
Tényleg mindegy már, ha ők is annyira érdeklődtek volna, felhívnak, hogy mizu.
4/5 anonim válasza:
Már elkönyveltek megbízhatatlanként, max a becsület kedvéért küldj nekik egy e-mailt és írd le ugyanezt, meg hogy elnézésüket kéred, hogy hiába vártak.
Ehhez a céghez a jövőben felesleges jelentkezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!