3 hónapos szakmai gyakorlaton bankoknál milyen tapasztalatok vannak?
Figyelt kérdés
Azaz milyen volt a munka, fejlődtetek-e, munkatársakkal való kapcsolat, esetleg fizetés stb. bármi, amit tapasztaltatok2016. máj. 22. 20:47
1/1 anonim válasza:
Én két évvel ezelőtt nyáron voltam ilyenen az egyik nagy banknál vidéken. A fizetés akkor ha jól emlékszem nettó 75 ezer forint volt + 8 ezer kaja jegy. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy elég sok mindent tanultam. Persze ehhez nem árt, ha olyan osztályra kéred is kéred magad. Én tudonám javasolni a KKV-t vagy a nagyvállalatot, mert ott tudnak adni munkát is. Lakossági részen, aki volt azt csak beültették (már ha) az ügyintéző mögé azért nézete egész nap, hát nem irígyeltem! Ami fonotos, hogy kérdezz és akarj csinálni valami hasznosat, ha látják rajtad, hogy érdeklődösz, akarod csinálni, akkor biztos adnak értelmes feladatot, ha nem akkor meg "dossziézhatsz" egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!