Egy 3 hónapos szakmai gyakorlaton van fizetés?
Leírom a saját tapasztalatomat a témával:
Jelentkeztem anno egy "kereskedelmi és hitelezésekkel foglalkozó" bankba szakmai gyakorlatra. (diplomához)
Felhívtak, hogy minden oké lenne meg mehetek is, és de amennyiben nem gond hogy fizetés nincs.... ezen elgondolkodtam és mondtam, hogy persze nem de azért valamit kapok? (arra gondoltam, hogy juttatásként adják... vagy talán feketén nem akartam felfogni) amire mondták hogy semmi lenne a fizetség a jutalom meg a sikeres szakmai gyakorlat. Mondanom se kell, hogy nem vállaltam...+ szerintem jogilag se lehetséges mivel van valami alap 20x e ft.
Cibról jókat hallottam meglehetősen jól fizetnek a hallgatói jogviszonnyal rendelkezőknek. (a munka viszont robot)
Utána elmentem szakmai gyakorlatra egy magyar KKV-hez nettó 100e ért és utána 1 évig maradhattam is teljes állásban (+fizu emelés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!