Ti is kattogtok, hogy több pénz vagy több szabadidő a fontosabb?
Figyelt kérdés
Egyszer rám jön, hogy dolgoznék egész nap 14 órát, bármi áron csak dőljenek a milliók.
Máskor úgy vagyok, hogy inkább a szabadidő, társaság még ha kevesebbet is keresek.
Ezek az állapotok váltják nálam egymást. Ti, hogy vagytok ezzel?
2016. máj. 22. 16:20
1/4 anonim válasza:
Én még csak vagy az egyik típussal találkoztam, vagy a másikkal. De én is gyakran hezitáltam ezen régebben és mindig a több szabadidő nyert a pénzzel szemben. Mindenkinek másra van szüksége. És persze vannak azok az emberek akik mint valamiféle varázslók össze tudják hozni mindkettőt. :D Szerintem előbb utóbb egészen biztosan te is rájössz majd hogy melyikre is van igazából szükséged. És akkor megnyugszol majd, nem fog annyira izgatni a másik verzió. Szerintem.
2/4 anonim válasza:
Nem. Egyértelműen fontos számomra, hogy legyen időm mindennap olvasni pl.
3/4 anonim válasza:
szabadidő, de mellett dőljenek a milliók.
4/4 anonim válasza:
Voltam úgy hogy tengernyi szabadidőm volt, de hiányzott a munka.
Én inkább az arany középutat választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!