Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok, ez jó fizetésne...

Mit gondoltok, ez jó fizetésnek számít?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, pénzügyi területem dolgozom.

3 éves munkatapasztalatom van. Így keresek 250 ezer nettót, plusz 20 ezer kefeteriat. Vannak egyéb juttatások is, de azok elhanyagolhatóak.

A kérdésem az lenne, hogy mit gondoltok, mennyi reális ez a bér. Budapestről beszélünk egyébként. Megmondom őszintén, én ezt keveslem. Azt gondolom, legalábbis, ahogy itt a napokban utána néztem a dolgoknak a neten, hogy legalább egy nettó 40-50 ezerrel alata vagyok az ilyen területen tevékenykedők átlagának.

Ti mot gondoltok?

2016. máj. 21. 08:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jónak mondható. Ha megélsz belőle, netán félre is tudsz rakni, akkor még inkább
2016. máj. 21. 18:31
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Vicc 3 tapasztalta 270 nettó az édes kevés...

Diplomám kézhezvételekor (gazdasági bsc) az első "komoly" állásomban volt a kezdőm 200 nettó... próbaidő letelte után 240.

2 év után váltottam most a fix az 320 nettó + teljesítmény + kocsi... a havi fix átlag ami mindig megvan min 400-450 nettó + 12 és 13 havi.

Itthon Magyarországon. 4-5 éve a szakmában.

2016. máj. 21. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Utcsó: a diplomát nem tudom minek hozod fel, de viszont: a kocsi nem a tied, hanem aki kirak a parkolóban
2016. máj. 21. 21:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezt a 3 év tapasztalatod ugyanennél a cégnél gyűjtötted be?

Ha igen: mennyi volt a kezdő fizetésed, mennyit emeltek, hány részletben?

Ha kevesled, kérj emelést (pláne ha nem nagyon emeltek az elmúlt években), ha nem kapsz, akkor válts. Máshol biztos ki tudnál alkudni pár tízessel többet.

2016. máj. 21. 23:59
 15/18 A kérdező kommentje:

41-es...latod errol beszelek. Ilyen visszajelzeseket hallottam vissza en is... akkor ezek szerint tenyleg keves

43. 2 eve vagyok ennel a cegnel, ezzel a bérrel vettek fel.

2016. máj. 22. 08:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor két év elteltével, ha az értékeléseken nem volt rád komoly panasz, akkor szerintem nyugodtan állj oda a főnök elé, hogy szeretnél fizetésemelést kérni. Ezt általában meg is kell indokolni gondolom, nekem sosem kellett kérni, de azért jó ha kitalálsz valami ütős indoklást. Pl. az elmúlt két évben sokat fejlődtél, gyorsabban, kevesebb hibával dolgozol, stb. Esetleg ha a két év alatt változott a munkaköröd kicsit, mondjuk több feladatot látsz el, mint az elején, nagyobb a felelősség rajtad, vagy esetleg egy szülésszabadságon lévő kolléga feladatait is te látod el részben, vagy akármi. Ezek jó tárgyalási alapot adnak szerintem.

Esetleg azt is csinálhatod, hogy körülnézel a saját szemeddel, nem csak az interneten. Jelentkezel pár helyre, elmész interjúzni, és akkor megtudod, hogy mennyit fizetne érted a piac, mennyi emelés lenne reális. Aztán ha kapsz jobb ajánlatot máshonnan, akkor már úgy tudsz emelést kérni a mostani helyeden, hogy ha nem adnak, akkor egyből mész át. Vagy építheted erre az érvelésedet is, hogy kaptál ajánlatot másik cégtől, eléggé vonzónak is tartod, de te szeretnél maradni, mit ajánlnak cserébe. Persze ez a módszer baromi sok időt és energiát felemészt, szabadságot is kell kivenned az interjúk miatt, de szerintem csak jól jöhetsz ki belőle.

2016. máj. 22. 13:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, ezt fontolóra veszem.
2016. máj. 22. 16:51
 18/18 anonim ***** válasza:

# 13/17 Időpont tegnap 21:50

"Utcsó: a diplomát nem tudom minek hozod fel, de viszont: a kocsi nem a tied, hanem aki kirak a parkolóban"

A válaszíró 35%-ban hasznos válaszokat ad.

Minek ide jársz száj-karatézni és kötekedni... miről beszélsz egyáltalán vagy kihez?

Mr 35%-ék ha a te fizetésed 100 környéke akkor gondolkozz el azon, hogy miért is annyi és milyen összefüggés lehet a válaszaid mások által történő értékelésével. Lehet egybe függ a teljesítményeddel messze menő következtetéseket nem akarok levonni!

2016. máj. 22. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!