Mit gondoltok, ez jó fizetésnek számít?
26 éves nő vagyok, pénzügyi területem dolgozom.
3 éves munkatapasztalatom van. Így keresek 250 ezer nettót, plusz 20 ezer kefeteriat. Vannak egyéb juttatások is, de azok elhanyagolhatóak.
A kérdésem az lenne, hogy mit gondoltok, mennyi reális ez a bér. Budapestről beszélünk egyébként. Megmondom őszintén, én ezt keveslem. Azt gondolom, legalábbis, ahogy itt a napokban utána néztem a dolgoknak a neten, hogy legalább egy nettó 40-50 ezerrel alata vagyok az ilyen területen tevékenykedők átlagának.
Ti mot gondoltok?
" pénzügyi területem dolgozom. "
Ez aztán a temérdek információ, pénzügyi terület lehet adminisztráció is, amivel a havi nettó 80-at kapod és lehetsz vezérigazgató milliós fizetésekkel.
Én elfogadnám a fizud, 118 nettót keresek 31 évesen, középiskolai tanárként... ha 250+ kafetéri kevés, akkor nem tudom, ehhez mit szólnál...
Amúgy szerintem a 3 év tapasztalat miatt van ez, és majd megy felfelé az összeg.
Első, nyilván okkal nem írtam le a pontos munkakörömet, és 3 év tapasztalattal nem gobdolom, hogy bárki vezérigazgató lehetne. :)
De nem adminisztráció, tényleg kell hozzá pü-gyi, számviteli szakmai tudás. Remélem, ennyi információ már elég. :)
"3 év tapasztalattal nem gobdolom, hogy bárki vezérigazgató lehetne. :)"
Igazad van.
Akiket oda raknak, azoknak általában 0 év tapasztalata van azon a szakmai területen, amit irányítanak.
3 év szakmai tapasztalattal ilyen téren már túlképzett valaki, félő, hogy a hozzáértés felülírná a lojalitást! :)
Kérdező:
Már pedig ha nem mondod meg mi a munkaköröd akkor szinte lehetetlen megmondani, hogy reális-e a béred vagy sem. BP-en van kb. 500 olyan nagy cég akiknek van saját pénzügyi osztályuk. Attól, hogy leírod, hogy mittudomén bérszámfejtő vagy business analyst vagy senki nem fog tudni beazonosítani...
A vitát folytassátok privátban.
Kérdező, a fizetésed nagyjából bruttó 380k. Ez lehet jó fizu is, meg lehet kicsi, pici, sovány, gyenge, kevés is.
Tudni kellene, hogy hol dolgozol (Big4?) és mi a munkaköröd. Nézz szét a munkaerőpiacon, ha folyékonyan beszélsz angolul, elképzelhető, hogy többet is be tudsz kérni máshol.
A tanár hozzászóló vagyok. Csak annyit mondanék el, hogy szeretem a munkámat, ezt választottam, elégedett vagyok. A fizetésemmel nem vagyok teljesen elégedett. A szabadságokkal kapcsolatban leírtak hibásak, de sebaj, utána lehet nézni.
Irigység nincs bennem, ezt is leírtam, de könnyű átsiklani felette, elhiszem. Nem hinném, hogy pl a kérdező többre vitte volna, mint én, és én se vittem többre nála - almát és narancsot így összehasonlítani nem lehet. Befejeztem, köszi a reakciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!