Nővéremnek szerintetek lesz sikere, vele, ti belevágnátok?
Figyelt kérdés
Növérem szenvedélyesen imádja a madártejet és annak formáit .
3 éve gyűjt,hogy nyaranta madártejet áruljon 6-7 ízben és még sütemény meg egyéb formájáéban.
Idén fogja elkezdeni,szerintetek ennek,hogy nyáron madártej ,madártej szelet meg ilyenek lesz sikere?
2016. máj. 21. 07:13
1/5 anonim válasza:
Passz. Nyáron eléggé necces kaja a madártej, tipikusan az, amitől sokan félnek, hogy megromlik melegben. Inkább télen kellene árulni szerintem.
2/5 anonim válasza:
Nyáron biztosan nem.Akár órák alatt is megromlik.
3/5 anonim válasza:
Hol árulná? Boltban? Vállalkozói engedély NÉBIH (Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal) engedély szükséges hozzá.
Ha nem így árulja - már pedig elmondásod alapján arra következtetek, hogy nem - akkor viszont meg is büntethetik, ha valaki megbetegedik tőle.
4/5 anonim válasza:
nővéred elképzelése meg a piac igénye a terméketekre kb fényévekre van egymástól.
Én biztos nem vágnék bele.
5/5 anonim válasza:
Milyen körülmények közt árulná? Üzletet nyit valahol? (ha 3 éve gyűjt, akkor gondolom, nem a tejre meg a tojásra gyűjt ennyit). Milyen vállalkozási formában? Ez így túl általános ahhoz, hogy választ adjunk. Mindenesetre ha cukrászdát nyit, kell mellé más kiegészítő termék is, csak a madártejért nem fognak bemenni, bár én is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!