Szerintetek vágjak bele ebbe az állásba vagy ne?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok és ez lenne az első munkahelyem.Több Budapesti céghez beadtam az önéletrajzomat, amelyik biztosított volna szállást vidékinek az nem jelentkezett..Beadtam ma éjjel az önéletrajzom egy olyan céghez ahol viszont nem bíztosítanak szállást és most délelött már fel is hívtak,mikor tudnék próbanapra bemenni stb..Viszont ha ez a cég felvesz pesti ismerösömhöz kéne költöznöm és az első fizetésből tudnék csak az albérletbe beszállni... Beszéltem egyik ismerösömmel aki befogadna arra a napra,hogy felmegyek és másnap tudnék menni próbanapra a munkahelyre,mondta régebben ha kell segít szállásban meg ha nem jön össze semmi akkor munkahelyben.is segít de nem merek rákérdezni,hogyha sikerül a munkahely ott lehetnék e és első fizumból beszállnék az albérletbe vagy kifizetném az egy hónapot és mennék külön albérletbe.. Félek ha ezt a céget nem próbálom meg akkor nem mostanában fogok munkahelyet találni mikor más meg örül ha két év után felveszik valahova éhbérért egy gyárba... Örökké meg hülyeség lenne várnom egy olyan cég hívására ahol bíztositanak szállást de nem én kellek nekik... Itt ahol lakom próbáltam munkát keresni de már a tesco is betelt és a szüleim meg nem állnak ugy anyagilag,hogy eltudjanak tartani....2016. máj. 20. 12:20
1/4 anonim válasza:
Vágj bele, az idő megy, a lehetőségek pedig elszaladnak melletted.
2/4 anonim válasza:
Egyébként pont tegnap olvastam (talán az origon), hogy a mekibe keresnek bp.-re felszolgálókat, az első évben a lakbért fizetik helyetted, csak a rezsit kell kifizetni.
3/4 anonim válasza:
Itt a cikk, mondjuk nem az origo-n találtam meg, de mindegy:
Szerintem ugródeszkaként kiváló lehetőség ez is.
4/4 anonim válasza:
A próbanap illegális, hacsak nem jelentenek be erre a napra is rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!