Pénzügyi tanácsadás mellékesként? (többi lent)
Mi a véleményetek? Van egy lehetőség egy cégnél amit nem nevezek nevén, viszont bizonyára sokan ismerik, hallottam róluk jót és rosszat is. Érdemes belevágni úgy hogy közben tanulok? Tehát suli mellett lehet e végezni.
Főleg olyanok válaszát várnám akik ezt csinálják.
Gondolom a hárombetűsre gondolsz...
Én gazdasági tervező okj mellett szerette volna egy kis gyakorlatot szerezni, azért jelentkeztem fősuli mellett hozzájuk, -érdeks volt, hogy egyből "felvettek" volna, de kb az első tájékoztató után azt mondtam ez nem nekem való és fejlődni itt nem fogok tudni, mert a gyakorlatuk teljesen másra épül, nem arra amit gondoltam, vagy szerettem volna.
Emellett fiatalon nem fogsz tudni annyi tapasztalattal rendelkezni, hogy objektíven és függetlenül tudj személyre szabott ajánlatot adni egy pü-i termékbe fektetőnek, aki három öt keresztkérdésből kikezdi a "logikádat" és a termékeladásra fókuszáló prezentációdba könnyen fogsz tudni beleragadni, ami hozzájárul ahhoz, hogy ne is vegyenek vele komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!