Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi akkor az igazsag? Ez csak...

Mi akkor az igazsag? Ez csak propaganda?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, pl. az ELTE-n publikalt felmeresbol is, hogy az infosok kezdo fizetese atlagba kb.250 ezer korul van. Ami szerintem kimagaslo. Na mar most en is az elten vegeztem proginfon, de a legmenobb meloknal is kb.90 a netto. De akkor mar futeni es zenelni is kell.
2016. máj. 10. 22:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Magyarul nettó 360-at keresel havonta, ha levetítjük heti 40 órára, amit egy átlag ember dolgozik, máris megvan az a 250 kezdő fizetés...
2016. máj. 11. 12:29
 12/24 anonim ***** válasza:
53%
Etetitek a trollt. Nem lehet 200 alatt keresni infóval. 30 alatti ismerőseim kivétel nélkül megkeresik a 300 ezret.
2016. máj. 11. 12:50
 13/24 A kérdező kommentje:

Ingyen is dolgoztam mar volna, de meg igy se alkalmazzak au embert.

Egyebkent meg nem kamuztam a tescoval kapcsolatban. Nezzetek utana.

Annyit dolgozol amennyit akarsz. Heti egy szabad napot adhatnak. De en nem szoktam kerni. Tulorak nincsenek. Van 8,5 9,5 es 12 otas munkarendek. Dolgozhatsz heti 40 -nel tobbet

2016. máj. 11. 14:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

A Tesconál dolgozom és te most hazudsz. Vagy ha nem írd meg a törzsszámodat és megnézem a beosztásod - abból úgyis egyértelműen kiderül, hogy hazudsz. Ugyanis lehetetlen amit írsz, meg értelme sincs.

2016. máj. 11. 16:01
 15/24 A kérdező kommentje:
Miben kamuzok?
2016. máj. 11. 19:15
 16/24 A kérdező kommentje:
Egyebkent tomegevel vannak olyan emberek mint en akiket nem vesznek fel meg szakmai gyakorlatra sem. Lasd..prog.hu, hardverapro forum, pc forum. Pont ugyanazt pofazzak mint en.
2016. máj. 11. 23:19
 17/24 anonim ***** válasza:

# 15

Mindenben. Nem dolgozhatsz a Tescoban heti 60 órában, pláne nem 65e-ért.

2016. máj. 12. 07:38
 18/24 A kérdező kommentje:
Beosztanak heti 40 orara. Aztan miutan letelt a 8.5 oras munkaidod. Odamegy hozzad az osztaly vagy csoportvezetod es megker, hogy akkor maradjal meg 6 -8 orat. Igy nagyon konnyen osszejon a heti 60 ora.
2016. máj. 12. 13:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Aha, hát hogyne. És a beléptető kapu? Ugyan, hagyjuk már ezt a gagyi kamut.

De már mondtam, írd meg melyik boltban dolgozol és a törzsszámodat, ha valóban ez történik garantálom neked, hogy jövő hétre lapátra lesz téve a teljes vezetőség (na ezért nem történik amúgy meg).

2016. máj. 12. 13:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor, csak hogy tudd, a Tesco hipermarketekben elektronikus munkaidő-nyilvántartás van, belépőkapuval, vagyis ha akarsz, akkor sem maradhatsz sunyiban többet. Ha észreveszik, hogy többet voltál bent, akkor téged fognak kérdezgetni a személyzetisek, hogy miért, holott nincs túlórád előírva. Ha pedig túlóra, akkor ki is fizetik, 50%-os bérpótlékkal, vagyis 1,5-szörös fizetést kapsz arra az időre. Természetesen a túlórákkal sem lehet olyan csinálni, hogy heti 60 óra, ugyanis a túlórának is van törvényi maximuma, illetve a heti pihenőnapok száma is kötelezően elő van írva, vagyis az sem lehet, hogy folyamatosan 6-7 napot dolgozol minden héten, na meg a napi 12 óránál többet szintén tilos dolgozni. Ezek a beléptetőkapu miatt rögtön kibuknak, pár éve már nem lehet az ilyen dolgokat csak úgy elmaszatolni.

De várom szeretettel az újabb kamut a Tescoról, amit ezek szerint csak a Tesco-titok című könyvből, vagy hasonló pletykákból ismersz.

2016. máj. 12. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!