Mi akkor az igazsag? Ez csak propaganda?
Ingyen is dolgoztam mar volna, de meg igy se alkalmazzak au embert.
Egyebkent meg nem kamuztam a tescoval kapcsolatban. Nezzetek utana.
Annyit dolgozol amennyit akarsz. Heti egy szabad napot adhatnak. De en nem szoktam kerni. Tulorak nincsenek. Van 8,5 9,5 es 12 otas munkarendek. Dolgozhatsz heti 40 -nel tobbet
Utolsó:
A Tesconál dolgozom és te most hazudsz. Vagy ha nem írd meg a törzsszámodat és megnézem a beosztásod - abból úgyis egyértelműen kiderül, hogy hazudsz. Ugyanis lehetetlen amit írsz, meg értelme sincs.
# 15
Mindenben. Nem dolgozhatsz a Tescoban heti 60 órában, pláne nem 65e-ért.
Aha, hát hogyne. És a beléptető kapu? Ugyan, hagyjuk már ezt a gagyi kamut.
De már mondtam, írd meg melyik boltban dolgozol és a törzsszámodat, ha valóban ez történik garantálom neked, hogy jövő hétre lapátra lesz téve a teljes vezetőség (na ezért nem történik amúgy meg).
Akkor, csak hogy tudd, a Tesco hipermarketekben elektronikus munkaidő-nyilvántartás van, belépőkapuval, vagyis ha akarsz, akkor sem maradhatsz sunyiban többet. Ha észreveszik, hogy többet voltál bent, akkor téged fognak kérdezgetni a személyzetisek, hogy miért, holott nincs túlórád előírva. Ha pedig túlóra, akkor ki is fizetik, 50%-os bérpótlékkal, vagyis 1,5-szörös fizetést kapsz arra az időre. Természetesen a túlórákkal sem lehet olyan csinálni, hogy heti 60 óra, ugyanis a túlórának is van törvényi maximuma, illetve a heti pihenőnapok száma is kötelezően elő van írva, vagyis az sem lehet, hogy folyamatosan 6-7 napot dolgozol minden héten, na meg a napi 12 óránál többet szintén tilos dolgozni. Ezek a beléptetőkapu miatt rögtön kibuknak, pár éve már nem lehet az ilyen dolgokat csak úgy elmaszatolni.
De várom szeretettel az újabb kamut a Tescoról, amit ezek szerint csak a Tesco-titok című könyvből, vagy hasonló pletykákból ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!