Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy ha egy második körös interjún, vagy ha engem választanak végül, módosítom a fizetési igényemet?

Figyelt kérdés
Az első kör meg volt, én mondtam egy összeget, amit aztán megbántam, mert még is kevésnek gondolok, hogy azért érdemes váltani. Ami újonnan mondanék kb bruttó 25 ezer Ft-tal több. Gáz már ilyenkor módosítani, vagy mondhatom, hogy ha engem választanak, hogy oké, akkor átjövök hozzátok, de tegyetek még ennyit a fizetésre. Mi a véleményetek? Melyikkel járok jobban? Hagyjam már?
2016. máj. 9. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondj semmit, a szerződésben úgyis szerepelni fog egy összeg, ami nem feltétlen egyezik az igényeddel. Viszont ha ott ülsz a szerződés fölött és mondod, hogy több pénz kell, akkor aligha fognak felvenni, hacsak nincs valami nagyon spéci tudásod.
2016. máj. 9. 16:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Eddig tapasztalat szerint mindig az volt a szerződésben amit kértem. Persze ez lehet azért mert keveset kértem.
2016. máj. 9. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szépen megmondod az új igényed, aztán vagy elfogadják vagy nem, ilyen egyszerű.
2016. máj. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!