Beszélgetés után mennyi idő szokott eltelni (átlagosan) a munkába állásig?
Holnap megyek beszélgetésre, és mivel ez lehet az első munkahelyem fogalmam sincs a beszélgetés után mennyi idő szokott eltelni a munkába állásig, persze csak ha megfelelek.
Végülis azt se tudom hogy utána mi fog történni, küldenek-e valahova még, mondjuk alkalmassági vagy hasonló...
Minden infót szívesen fogadok! :)
(Akár néhány jó tanácsot is, mert már most nagyon izgulok!) :)
Nem kérdezted meg amikor felhívtak? A hirdetésben nem állt? Ez váltó, van ahol más akár másnap vagy ha lefut az összes kör,van ahol 2-3 hét. Hát kérdezd meg.
legyél elegáns, határozott, vicc a CV-t kinyomtatva 1-2 példányban, ne késs. Szedd össze a gondolataidat, nézz utána a cégnek, nem hátrány. Én voltam HR-es és sokszor kérdeztem, hogy mit tud a cégről a jelölt. Nem írtad, hogy milyen pozíció, így ennyit tudok írni.
Köszönöm a választ!
Én a Mekibe jelentkeztem, éttermi dolgozónak, lehet másnak ciki ez a munka, de nekem nem számít cikinek, első munkahelynek jó lenne.
Örülnék ha sikerülne, szeretnék már dolgozni valahol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!