Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Beszélgetés után mennyi idő...

Beszélgetés után mennyi idő szokott eltelni (átlagosan) a munkába állásig?

Figyelt kérdés

Holnap megyek beszélgetésre, és mivel ez lehet az első munkahelyem fogalmam sincs a beszélgetés után mennyi idő szokott eltelni a munkába állásig, persze csak ha megfelelek.

Végülis azt se tudom hogy utána mi fog történni, küldenek-e valahova még, mondjuk alkalmassági vagy hasonló...

Minden infót szívesen fogadok! :)

(Akár néhány jó tanácsot is, mert már most nagyon izgulok!) :)

2016. máj. 9. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdezted meg amikor felhívtak? A hirdetésben nem állt? Ez váltó, van ahol más akár másnap vagy ha lefut az összes kör,van ahol 2-3 hét. Hát kérdezd meg.

legyél elegáns, határozott, vicc a CV-t kinyomtatva 1-2 példányban, ne késs. Szedd össze a gondolataidat, nézz utána a cégnek, nem hátrány. Én voltam HR-es és sokszor kérdeztem, hogy mit tud a cégről a jelölt. Nem írtad, hogy milyen pozíció, így ennyit tudok írni.

2016. máj. 9. 17:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Én a Mekibe jelentkeztem, éttermi dolgozónak, lehet másnak ciki ez a munka, de nekem nem számít cikinek, első munkahelynek jó lenne.

Örülnék ha sikerülne, szeretnék már dolgozni valahol!

2016. máj. 9. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja igen, és elfelejtettem megkérdezni, de mikor felhívtak annyira meglepődtem, hogy nem jutott eszembe ezt megkérdezni.
2016. máj. 9. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
A te dolgod, én nem ítélkezem. Nem foglalkozz más véleményével. Mekibe, akkor nézz utána az aktuális akciónak, lássák, hogy készültél és érdekel. És kérdezz te is.. sztem ez fontos. Bármi ami érdekel, kérdezd meg.
2016. máj. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!