Ha tegnap küldtem el az önéletrajzom, és még nem hívtak fel, ugye még reménykedhetek?
Eddig akárhány helyre jelentkeztem, ha felhívtak, akkor az rögtön másnap volt, sőt ha délelőtt küldtem el az önéletrajzot, volt hogy már aznap délután hívtak.
Tegnap este jelentkeztem egy állásra amit nagyon-nagyon szeretnék megkapni, szerintem nincs is rá sok jelentkező mert egy ritka nyelvet kell tudni hozzá. Ma mégsem csörgött a telefonom, pedig egész nap azt vártam.
Szerintetek még reménykedhetek, vagy ha ma nem hívtak vissza, ennyi volt?
Amúgy egy kisebb cégről van szó, nem olyan amihez naponta 100-an jelentkeznek és nincs idő visszahívni.
Engem pl most másfél hét után hívtak be interjúra, és végül fel is vettek.
Volt hogy másnap, vagy 1-2 napra rá már hívtak, de olyan is volt egyszer, hogy 2 hónapra rá hívtak be, mert el voltak havazva. Vagy pl 1 évvel később mert újra megüresedett a hely- bár ez most szélsőséges példa-. :)
Szep. Gondolon magasan kepzett vagy.
Orulok ha 2 het utan keresnek, persze addigra fogalmam sincs mar ki is hiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!