Ha elküldöm az önéletrajzom egy állásra úgy, hogy nincs feltüntetve, hogy hol a munka pontosan, el fogják mondani?
Figyelt kérdés
jofogas.hu-n találtam valamit és nincs feltüntetve, csak a település...2016. márc. 29. 15:04
1/2 anonim válasza:
Hogy érted, hogy el fogják-e mondani? Mikor? Ha behívnak interjúra, kénytelenek lesznek elmondani, hogy hova menj.
2/2 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló írta, ha hívnak megmondják. Én 1 éve keresek munkát, egy adott városban szeretnék elhelyezkedni, mert ott a párom munkája, a lakás stb...
Én úgy keresek, hogy a városra leszűkítek, de attól még pontos helyet nem írnak le, mégcsak a céget se. Azt mindig akkor tudom meg mikor hívnak hogy mi meg hol.
De ne a jófogáson keress... ott a profession, workania, jobline, cvonline, monster vagy a munkaügyi központ állásportálja a vmp.munka.hu Nem kizárt hogy jófogáson is van állás, de sokkal nehezebb ott keresni, több az átb.szós hirdetés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!