Operátori álláshoz teszt?
Sziasztok!
Jelentkeztem egy operátori állásra. Összeforrasztási ellenőrzési feladatok lennének.
A közvetítővel beszéltem és megyek majd megbeszélésre viszont mondta nekem, hogy kell írnom egy tesztet XD
Ami laza másfél órát vesz igénybe XD
Mi van??? Ez most komoly???
Mit kell írni? Kis érettségit? XD
Előre is köszönöm!
Hát jolvan. De nem írtam ilyet még sosem. És mik szoktak benne lenni az ilyen jellegű tesztekben?
Mondjuk azért nem tartom teljesen normálisnak, hogy ilyen teszteket íratnak.....
Én 3 gyárban dolgoztam összesen, általában mindenhol hasonló feladatok vannak.
Pl karikázd be a legjobban összeillő párokat, számolós feladatok (de nem matematikai, hanem ilyen logikai) akkor karikázd be a legkevésbé odaillő formát.
Első teszt:
100-hoz folyamatosan, időre kellett hozzáadni először 1-et, aztán 2-t, majd hármat, és beírni a kapott három karaktert oszloponként.
10 volt azt hiszem. Akinek ez nem sikerült, annak megköszönték a részvételt.
A második teszt ábrák kiválasztása volt soronként, a harmadiknál egy idomot kellett beazonosítani az elemei alapján.
Mindezek után volt egy eszköz, aminek a felső részén felvillanó számokat kellett (mindkét kézzel, valami ceruzaszerűvel) megérinteni egy vízszintes lapon.
Volt olyan, ahol 3 oldalas pszichológiai teszt is volt.
Ilyen minden gyárban van.
uh, utolsó. ez volt az ibidenben, dunaharasztiban. már el is felejtettem, de ahogy olvasom amit irtál eszembe jutott :) persze nem vettek fel, mert az ország másik feléről voltam, hiába volt szállójuk.
viszont dolgoztam egy évet másik gyárban, ott is volt teszt, oda mehetett bárki. arra mentek rá, ki a normálisabb, mármint irni olvasni tudó emberek, meg egy minimáli logika.
aztán ennél a cégnél volt egy hét betanulás. nem a gyárban, egy kultúrházban. elméleti. minden nap oktatás, délután teszt, akinek nem sikerült mehetett. persze nem volt vészes, de sok dolgot kellett tanulni. de mikor bementél a gyárba jó volt hogy már tudtál bizonyos dolgokat.
minden gyárban van teszt.
minden nagyobb cégnél van, ne ijedj meg.
nem kell hozzá iq bajnoknak lenni, nem különleges feladatok.
én egy olyanra emlékszem, hogy a csaj mérte az időt, mindig szólt 10 v 20 másodpercenként.
el kellett kezdeni strigulákat húzni egy papírra, egymás mellé. mikor szól, akkor új sorba folytatni.
és azt nézte, hogy a sokadik ilyen új sorban is húzol-e még ugyanannyi strigulát, vagy belassulsz, és már csak fele olyan hosszú sorokat produkálsz. (közben ugye minden sorra ugyanannyi időd van)
ezzel egyébként azt tesztelik, hogy mennyire bírod a monotonitást, ami egy gyárban azért elég jellemző. de egy irodában is.
Matek matek XD Voltam ma...szóval matek 1. példa vizuálisan ábrázolva!! :
Ha két kalapács 1600 ft, akkor mennyi 1 kalapács ára?
És ha tudjuk, hogy 1 kalapács mennyibe kerül, akkor mennyi lehet egy csavarhúzó ára, ha kalapács+csavarhúzó = 1200 ft??
Akkor vajon mennyi a csavarhúzó+szalagtekercs??
Ja meg ilyenek voltak igen, hogy időre kellett pl. 4 megadott formát kikeresni egy nagy táblázatból.
Az volt a gond, hogy tudtommal jó a szemem, de homályosan láttam :$ Lehet, hogy a szemvizsgálaton nem mennék át nem tudom....
Amúgy most még csak a munkaerő közvetítővel találkoztunk, mert nem voltam egyedül! Jövőhéten hívnak, mikor mehetünk a céghez és ott is teszteket kell csinálni meg a látást is nézik. Hm...lehet szemüveget kéne csináltatnom. Na de bármikor lemondhatom még mert nem ez az egy van, amire jelentkeztem. És lehet nem is bírnám, sosem dolgoztam gyárban főleg nem 3 műszakban....
Leginkább iroda, ügyfélszolgálatnál dolgoztam.
Csak ügye a pénz nagy úr és nem válogathatok :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!