Becsületes úton hogy válik egy ember milliomossá munka útján?
Az a kérdésem, hogy teszem azt egy magasan képzett profi informatikus sok év tapasztalattal például kap havi bruttó 800 000 ret. Az nettó 500 000+ Ft. Ez nagyon szép összeg, de ha másfelől nézzük ebből még nem fogja futni 100 millós házra meg vadonatúj 20 milliós BMW re.
Jó most nem érdekelnek a politikusok, meg a csalók lopók. De akkor kik azok akik tényleg rendesen munkával jutnak annyi pénzhez, hogy a fent említett luxus cikkekhez hozzá juthassanak. Mit csinálnak ezek az emberek? Talán vállalkozók vagy valami sikeres cég tulajok?
ha a nav rászáll egy cégre akkor 2 éves kb 2 oldalas dokumentum alapján vizsgálódik?
Én direkt 0ft írnák rá haszonnak, és akkor nem kéne adót fizetnem.
Szerinted ilyen egyszerű?
A nav nem nézi az ilyet, főleg azért mert nem kötelező beadni.
Vállakozással, jó befektetéssel lehet szerintem csak ilyen életszínvonalt elérni.
Szerencsejátékkal is lehetséges, de ott nem túl jók az esélyek.
Esetleg amit mondtál, hogy felküzdeni magadat vezetővé, de ez sem olyan egyszerű nálunk.
Alkalmazottként azért dolgozni hogy legyen BMW vagy luxusingatlan, annak semmi értelme. Ha alkalmazott is valaki, az a pénzét máris "költse" olyanra ami további pénzt hoz. Aztán ha belejön akkor fel is mondhat hogy a tőkejövedelmek kiépítésével és fenntartásával foglalkozhasson. Az igazán gazdagok sosem azért dolgoznak hogy újabb luxuscikket érjenek el. Hanem azért hogy a pénzt olyan helyre fektethessék ami további pénzt termel.
Én is megtapasztaltam azt hogy ha azért dolgoztam hogy legyen mit ennem és legyen miből rezsit fizetnem akkor szegénynek éreztem magam még akkor is ha jól kerestem. De ha azért dolgoztam hogy a pénz további pénzt hozzon, na az volt a nagybetűs élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!