Van 1 oldal ami nekem kiszámolta, hogy mennyit tudnék keresni körülbelül, Svájcban. Melyik adatot adta meg?
Most fogok vizsgázni és lehetőségem van arra, hogy vegyésztechnikusként oda kerüljek. minden meg van alapozva. Németet tanulom, angol nyelvvizsga oké. Egyikőjük akihez tudnék menni, 24 évesen keres 5-6-7 ezer frankot. Mezei 2 kezi munkás, lakásokat újítanak fel.
Szerinte én simán meg tudnám keresni a dupláját ennek, mivel nem sok technikust dob ki az ország se ebből a 3 iskolából.
Az adat amit az oldal alapján kaptam, 57 egy sima patikus/gyógyszerészeti technikusra. Laboratoriumira 75ezer. Mediánban.
Nos amit nem értek. Ez most havi, vagy éves medián? Csak mert, ha ez egy éves fizetés, nem értem miért rohangál ott annyi helyi ember annyi pénzel. (és az átlaghoz képest szánalmasan kevés, ha a 2 kezi melósnak havi 7ezer az átlag, ami évi 84)
Google-ba megneztem, azt irja, hogy az atlag HAVI NETTO az 4428 frank.Ilyen IT project managerek keresnek 90ezreket.
Keress ra erre "average wage switzerland"
Amugy nyugton jol megfizetik es megbecsulik a szakmunkasokat (en is azvagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!