Vannak még ezek a kommunista stílusú irodai munkák?
Kb. az egész államigazgatás és a közszféra (kb. orvosok kivételével) ilyen.
Ismerem onnan pár embert, sírtak ríttak folyamatosan, hogy mennyire sok a meló, sok a stressz, nagy a terhelés, semmire sincs idejük... Átváltottak a versenyszférába, sikítva menekült mind vissza a közszférába, mert rájöttek, hogy az a nagy "leterhelés" a valóságban totális here vere egy versenyszféra céghez képest.
Én ilyen helyen dolgozok, vagyis bent vagyok, sok ember, ultra kényelmes munkatempó, már ha egyáltalán van munka, állandó hivatali munkaidő.
Ilyen az egész államigazgatás.
Hát akkor te nagyon jó helyen vagy, utolsó... én egy 60ezres város adóosztályán vagyok, teljesen egyedül a helyi adókra :( Már az is jó lenne, ha nem heti ötször, hanem csak négyszer kellene ráhúznom 1,5-2 órát, mert ha belefogok valamibe, csörög a telefon, jön egy hipa-bejelentkezés, stb :(
HAtan voltunk, aztán ahogy elmentek nyugdíjba meg szülni, nem engedtek a helyükre embert felvenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!