Meg tudná mondan valaki hogy a banki penztaros+junior értékesítő pontosan milyen pozíciót takar?
Pénztárazol és el kell adnod a termékeket az ügyfeleknek. A junior jelző azért van bent, hogy kevesebbet kelljen fizetni. Nem álommeló. Nagy az értékesítési elvárás, közben a pénzre is figyelned kell, ne fizess ki olyannak, aki nem jogosult rá, ne fizess be rossz számlára, a közleményekben egy karaktert se üss el és még hosszú a sor.
Én pénztáros vagyok egy nagy banknál. Csinálom, mert jó a fizetés (jól tudtam az állásinterjún tárgyalni, így jó fizetést kapok), a főnök is rendes, így az értékesítési nyomás egy jelentős része lekerül a vállamról. Egy ideig még ki kell húznom, de hosszútávon nem csinálnám vagy ha más főnököm lenne, akkor gyorsan felmondanék. Ideig-óráig elmegy ez a munka, de nem álommeló. Annak idején három munka közül választhattam. Már bánom, hogy ezt választottam, de ez fizetett a legjobban, és most a pénz nagyon kell.
Melyik bankhoz mennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!