Megpályázzam ezt az állást? Lehet esélyem? Lent
Tárgyalási szintű az orosz és az angol nyelvtudásom is, viszont pénzügy szakon végeztem, tehát közgazdász vagyok. Már nagyon régóta hirdetik, lehet a nyelv miatt nem találnak állást. Lehet esélyem?
Ha a nyelv miatt nem találnak embert, akkor lehet esélyed, pályázz, nem veszthetsz semmit.viszont:
Vegyész, vegyészmérnök, biomérnök, élelmiszermérnök vagy gyógyszerész diploma a feltétel és ez első helyen szerepel. Teneked nincs ilyen végzettséged. Valszeg ezért nem találnak embert, mert ilyen végzettség kell+ nyelvtudás.
Perzse, hogy pályázz. Mindenképp!
A pályázás I N G Y E N van :) ....bár amennyi álláskereső van, erre is kitalálnak valami díjat+adót
Középfokú nyelvtudást kér, szerintem inkább a diploma lenne a hangsúlyos, bár megnézem azt, aki középfokú nyelvtudással ilyen szövegeket lefordít.
Az, hogy régen fent van, nem jelent semmit, nem szokták mindig levenni a hirdetést.
Attól függetlenül pályázz, azzal nem vesztesz semmit, de én nem fűznék hozzá nagy reményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!