Pánikbetegséggel küzdök 4 éve. Van esélyem így bárhol is munkát kapni?
2 közeli pánikbeteg ismerősöm van. Az egyiknek semmi problémát nem jelentett ez a karrierjében, szerintem nem is tudják nagyon sokan róla, mert nem jelenti be előre.
A másik meg évek óta munkát keres, ami azt jelenti, hogy otthon ül és sajnálja magát, mert pánikbetegként nem kell senkinek, ezt senki nem érti meg, neki milyen szar stb. Minden kudarcáért a pánikbetegséggel takarózik.
Úgyhogy ez leginkább fejben dől el, rajtad múlik.
Így van, ez fejben dől el!!!
Ha minden igaz, akkor a kérdező már feltett egy hasonló kérdést és ezt már akkor is meg akartam írni :-)
Minden fejben dől el: kérdező, határozd el, hogy már pedig Te meg akarsz gyógyulni, úgy akarsz élni,mint a normális emberek és GYŐZD LE A FÉLELMED!
Egy időben kezdett eluralkodni rajtam, ha beléptem egy liftbe, hogy szaporán vert a szívem, kivert a víz és piszkosul féltem - divatos nevén klausztrofóbia vagy liftfóbia? :D) (ehhez tudni kell, hogy kis gyerek koromban egyszer bennragadtam egy liftben totál egyedül anyám munkahelyén - és nem volt átlátszó alift)
Egyszer a munkám kapcsán egy olyan lakásba kellett mennem, amihez nem volt lépcső, csak lift (igen, volt ilyen) Piszkosul féltem, DE! azt mondtam magamnak, nem érdekel, akkor is beszállok: és vert a víz, minden bajom volt, de felmentem. Ezt több alkalommal "eljátszottam", ma már eszembe sem jut félni a liftben :-)
Szóval hajrá, kérdező - LE LEHET KÜZDENI!
"amihez nem volt lépcső, csak
lift (igen, volt ilyen)"
Inkább csak nem találtad a lépcsőt. Tűz vagy akár csak lift meghibásodás esetére kell legyen lépcső mindenhol.
4-es, ezt én is tudom, de ez kb. 30 évvel ezelőtt volt. És épp azért írtam zárójelben, hogy igen, volt ilyen, mert tudtam, hogy valaki bele fog kötni.
Nem, nem volt lépcső - ugyanis egy házban lakótól kérdeztem meg, hogy hogyan tudnék feljutni oda, hol a lépcső? Mire mondta, hogy nincs. És igen, én is csodálkoztam rajta, de attól ez még akkor így működött. És képzeld, fent sem volt lépcső - mikor visszafelé jöttem, a házigazdát is megkérdeztem és NEM VOLT!
Nnna, most már elhiszed? :D
Szerinted ha valaki fél a lifttől, akkor nem próbál meg MINDENT megtenni, hogy ne kelljen azzal menni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!