Kivel menjek ki külföldre?
Nem él kint semmilyen rokonom,ismerősöm sem itthon meg nem igazán lehet megélni. Az interneten hol lehetne keresni olyan embereket akik szint úgy ki szeretnének menni mint én? Én nem találtam oldalak még facebookon sem .
Légyszi normális válaszokat.
Ausztriába ott a metajob, vagy ländlejob, németországban gigajob... ezeken tudsz munkahelyeket szemezgetni, de ha felhivnak tegyük fel, hogy jövőhéten szerdán várnak 9:00 -ra akkor kitudsz menni ? De googleba csomó oldalt találsz ahol tudsz keresgetni, mi a szakmád ? az alap hogy beszéled a nyelvet ahova mész ...
Érdemes 1-2 hétre egy olcsó szálodát keresni és onnan megpróbálni munkát találni személyesen végig járni a cégeket...érdemes nagy városokba menni, pl mücnhen, vagy salzburg stb.. ezek nicnsennek is messze.
Nem jó másokkkal közösködni mert akkor lakalmazkodnod kell, nem biztos jófej embert találsz magad mellé stb...
Amit befektetésbe kell pénz az az ut költség hogy kimész, száloda 1-2-3 hétre, plusz ha nem jön össze ne halj éhen.
Kint elkezdeni az életet már más tészta, de nem lehetetlen nulláról elkezdeni, pár hónapig lehet szálodába lakni, ausztriába már napi 18 euroréet is találsz apumék annyiért voltak anno, azota se változott ez az ár, pár hónap után pedig tudsz majd bérelni egy kis szobát ..
Nem munkát keresek hanem oldalakat ,akik ki szeretnének menni de nincs kivel.
Embereket,csoportot vagy vmi ilyesmit akikkel ki tudnák menni. Én ilyet sehol se találtam ezért kértem segítséget.
Előző te félre értetted!
Én dolgozni akarok kimenni nem nyaralni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!