Mennyi a reális bérigény a következő pozícióra? (Részletekért katt)
Én tudom, mert ott dolgozom.
Bruttó 1.2 milliót akarsz erre? :D
Hát hajrá! :D
A Morgan Stanley egy junior fejlesztői pozícióra bruttó 340 ezret (nettó ~230 e) ajánlott. Egy magyar kkv bruttó 450 ezret (nettó ~300 e). Lehet, hogy bizonyos szinteken jól fizetnek a Morgannél, de nem mondható ki általánosan, hogy a cégnél sokkal jobban fizetnek, mint máshol, vagy hogy hű de jól fizetnek. Szóval szerintem ne ebből indulj ki, hogy melyik cég hirdeti. Ne szorozd meg kettővel a várt fizut, csak azért mert Morgan Stanley.
Amúgy az MS-t a Microsoft rövidítésére használják inkább.
A kérdésedre: ez még csak nem is senior pozició, mivel benne van a leírásban, hogy prezentálnod kell a senior tagoknak a kockázati lehetőségeket, stb. Nekem úgy tűnik, hogy a meló nagyja dokumentálás, prezentálás, kommunikáció, review írás, tanácsadás, biztonsági tesztek végzése. Nem kezdőknek való, de maximum egy erős közepes szint. Felezd meg az általad írt számot és jó leszel, vagy ha tényleg olyan jól fizet a Morgan, akkor akár bruttó 800 ezer is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!