Megéri dolgozni pizza trio nál, havi 150ezer ft ért?
Feludnának venni budapesten egy pizza trio pizzériában , a feladatom pizza tészta nyujtás lenne de még sosem csináltam ,ez nehéz vagy könnyü ?
Hétfőtől-Péntekig 06-15 ig kéne dolgoznom 9 órában , és hétvén is az egyik nap de akkor már 16 órázni kell reggel 06-22 ig.
Fura viszont hogy nem tapasztalt embert keresnek akinek van pék szakmája , hanem betanitott pályakezdő munkaerőt keresnek.
Valaki dolgoztt már trio pizzériában , aki igen mongya el a véleményét.
Akkor szerintem ez felejtős.
Tudnátok ajánlani olyan oldalt vagy helyet budapesten ahova keresnek embereket munkára és maximum 8 órás munkára ?
Lehetőleg pályakezdői legyen ahol nem nézik a végzettséget , de nekem van 2 éves bolti eladói szakmám , ebben a területben keresek leginkább de érdekel fizikai munka is vagy ujság ki hordás .
Aki tudna valami biztosat ami 6-8 órás , éjszakázás nincs akkor légyszives jellleze felém.
B@sszus150 ropi azért jó lóvé ezért"
??? Heti 60 óra munkára? Hát nem valami sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!