Megtagadhatom-e saját kocsi és benzin használatát munkahelyi célra? Szerződésben nincs erről egy szó se.
4 hónapja vagyok itt.
Az van hogy a főnök elvárja hogy külső helyszínre menjek saját kocsival és szállítsak oda ezt azt. Szerszámot gépet alapanyagot stb.
Amikor beléptem szólt hogy lesz ilyen de hozzá is fűzte: de fizetjük a benzint persze.
Én meg a naiv barom el is hittem. meg új hely örültem hogy van állásom egyáltalán.
Szóval belementem.
4 hónap eltelt egy fillért se kaptam még csak az ezer ígérgetést összesítsem a km-t számoljam ki adjam le.. ezen már túlvagyok 5x leadtam. Csak időhúzás pofázás az egész.
Mi lenne és mit tehet ha azt mondom: amíg nem fizeti ki az összes elmaradást egy tapodtat se megyek sehova?
Ráadásként a jövőben heti benzintérítést akarok, ígymax egy héttel lehetnek elmaradva.
Benzinszámla km elszámolás minden megvan ezeken nincs mit vitatni.
A szerződésben meg erről egy szó sincs.
Szóval mi lesz hétfőn amikor azt mondom: kérem a 4 hónap összes pénzét egyben vagy egy centit se sehova?
Természetesen megteheted.
Én hasonló helyzetben jeleztem a főnöknek, hogy adjon bkv jegyet, mert nekem nincs, és mikor ráterelte a szót a kocsira, akkor mondtam, hogy arról is beszélhetünk, csak mondjon valami kilométer díjat.
Persze ehhez nem árt, ha olyan munkahelyed van, hogy a főnök nem rúg ki élből ezért :)
Mellesleg parkolj kicsit arrébb, és mond, hogy nem kocsival jöttél, esetleg, egy ideig járj be gyalog.
Hát próbáld azt csinálni, hogy mondd a főnöknek, hogy elfelejtették a szerződésbe belevenni ezt (mármint hogy ilyen esetben a cég fizeti az üzemanyagpénzt) és hogy utólag írják bele (szerződésmódosítás)- Nálam úgy volt, hogy a főnök mondta az elején, ha valmi kimaradt volna
a munkaszerződésből szóljak (de az még ugye azelőtt volt hogy beléptem volna)
Namost lehet az is, h a főnököd nem is tud róla, h te eddig nem kaptál térítést - megmutatod neki a bizonylatokat, elmondod, h te leadtad ezeket, mégsem kaptad meg a pénzt. Hogy nem erről volt szó (bla bla) Esetleg kérdezd meg miért nem kaptad meg
Utasítsa a könyvelőt, hogy adják oda a pénzt
"Namost lehet az is, h a főnököd nem is tud róla,"
Te most vagy szívatzs vagy hüyle vagy.
Leírtam de akkor még 1x: ezerszer szóltam sőt 5x írásban is leadtam. NEKI!!!
Másik dolog: foglalják szerződésbe? Minek? Nem mindegy hogy szerződéssel együtt vagy anélkül nem fizet egy fillért se?
Benne lesz a szerződésben és akkor mi lesz? Ugyanúgy szarik majd fizetni.
+ ha most szerződésbe foglaljuk mit segít az az eddig eltelt 4 hónap nem fizetésén?
"Esetleg kérdezd meg miért nem kaptad "
ezerszer kérdeztem ezerx jött a szar kamu válasz: igen, már jövő héten biztos... türelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!