Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Németországban, mosogatás,...

Németországban, mosogatás, milyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adódott egy lehetőség. Kitudnék menni Németországban mosogatni. Mosogatni 1x mosogattam itthon. Húú, szörnyű volt. De mondjuk belegondolva kibírtam.

Mik az ott kinti szokások, mire készüljek?

Eredetileg én programozó informatikus vagyok, de mivel gyakorlatlan vagyok, így nehezen tudok programozni és sikertelen vagyok.

Német nyelvet nem beszélem, angolul el tudok kommunikálni. De a tulaj szerint nem kötelező a nyelv. Vannak kint magyarok akik holt hülyék a nyelvhez, csak dolgozni akarnak.

Én is dolgozni akarok! Csak a szakmámban sikertelen vagyok most egyenlőre, pénzt akarok gyűjteni.

A szállás és kaja benne lenne, ezen kívül kapnám meg a fizumat, mely 800E lenne.

2016. ápr. 5. 19:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

800 ezer ft, vagy 800 euro?

Mosogatóként kb olyan 1400-1500 euro az átlag havonta, 9-10 órában, heti hat napban dolgozva.

Erőnlét kell hozzá, akaraterő, és kitartás is. Na meg könyékig érő hosszú kesztyű, máskülönben szét fognak rohadni az ujjaid a víztől meg a vegyszerektől.

Nem egy leányálom a nagyipari mosogatás....

2016. ápr. 7. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!