Ti elvállalnátok úgy egy munkát, hogy a 8 órában nincs szünet? Konkrétan kijelenti és elmondja a főnökasszony, hogy ebéd jár, de nincs ebédidő?
Az epoxyn nem csodálkozol?
Sajnos a neten nem sokat találtam róla, az epoxy por, vese- és májméreg.
Ennyi elég is volt nekem, bár szívesen olvasnék még róla.
#10: jól be kell perelni őket egy 10 milliós kártérítésre.
Az eredeti kérdésedre: meggondolandó, ennyi pénzt nemigen adnak ilyen munkáért. Cigiszünetet én se adnék, az biztos, mert az a nem cigizőkkel szemben igazságtalan lenne. Az ebédet meg egy szállodában meg lehet oldani ebédszünet nélkül is (tudom, dolgoztam szállodában évekig. Nem haltak bele a takinénik a munkába.)
De hogy tudnám ugyan bebizonyítani?:(
Iszonyú rossz lett a vérképem, a májam mondta be az unalmast, a vesém meg úgy csatlakozott hozzá, hogy napi 4 liter víz után is csak egyszer volt vizeletem.
"kijelenti és elmondja a főnökasszony, hogy EBÉD JÁR,DE NINCS EBÉDIDŐ ?"
Na ezt nem értem ! xd Mi jár, hogy jár, akkor milyen ebéd jár, ha nincs rá idő, hogy elfogyaszd, mi vaaaan ???
A főnökasszonynak valóban igaza van, a 8 órás munkaidőnek nem része a munkaközi szünet. Az ebédszünet pluszban van, a munkaközi szüneteket pedig nem egy dugatlan fap*na, hanem a Munka Törvénykönyve szabályozza.
Egyébként ha kellene a pénz, elvállalnám, oszt ha pattog a főnök, ráhívnám a munkaügyiseket.
A régi helyedet meg pereld be.
Akkor van ebédidő, de nem 12:00-kor.
A munka végén, ugyanis 7-15 dolgoznék.
Ezt a nyomorult dohányzást nem tudom hogy fogom bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!