Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki mennyit keres havonta?

Ki mennyit keres havonta?

Figyelt kérdés

Azért érdekelne, mert eddig úgy volt, hogy orvos leszek, nagyon érdekelt a dolog, rengeteget tanultam a kémiát, bioszt és a fizikát is, bár abból nem érettségiztem volna. De minden tantárgyból egyébként kitűnő voltam minden évben, még tavaly is, 11.-ben. Tehát a tanulással nem lenne gond, én viszont olyan pályát szeretnék ami nagyon jól megfizetnek (Magyarroszágon és külföldön egyaránt). Pszicholus, orvos, fogorvos között vaciláltam.. de az egszségügy borzalmas helyzete miatt nem merek belevágni egy 6 éves orvosi egyetembe. Tanácsokat várok, és, hogy ki mennyit eres (hol/mióta dolgozik ott/mit csinál/mennyi időt jelent)

Nagyon nagyon köszönöm előre is mindenkinek, aki segít!! :)

2010. ápr. 3. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, ha senki nem merne belevágni semmibe, akkor nem lenne itt már sem orvos, sem nővér, de még eladó sem. Ki tudja mi lesz 6 év múlva, addig még változhat itt az élet kis hazánkban.
2010. ápr. 3. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Végezd csak el az orvosit! Addig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán...... ha mégsem jön össze itthon, külföldön jó esélyekkel indulsz egy magyarországi orvosi diplomával.

A kérdésedre válaszolva: Tanítónő vagyok, osztályfőnöki pótlékkal kapok nettó 85 ezret, (anélkül 76 lenne!)ha kérem az adójóváírást akkor 100-at:( Viszont semmi plusz utalvány, üdülési csekk, étkezési hozzájárulás meg hasonló dolog nincs!

2010. ápr. 5. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a kémiát, a fizikát és a matekot nagyon jól tudod, de a helyesirásodra hogyan kaphattál 5-öst, nem értek?

De amúgy tényleg ne legyél se tanár, se orvos, se ügyvéd.

Inkább legyél bankos, ahhoz is kell a matek. Vagy egyszerű KMK-s. Azokat is jól fizeti az állam.

2010. ápr. 5. 22:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Nyertem én már helyesírási versenyt..csak tudod gyorsan gépeltem és félreírtam, ne haragudj kérlek. ( bár szerintem erre magad is rájöhettél volna, és inkább értelmes választ várnék. mindegy) jav.: Magyarország, pszichológus, egészségügy, keres. Nem tudom mit találtál még.

És ha kötözködnék, akkor az első mondatodnak semmi értelme:D

2010. ápr. 6. 14:34
 5/7 A kérdező kommentje:

és a "helyesirás" az helyesÍrás.

többieknek köszönöm, én az orvosi mellett döntöttem :))

a pszichológusnak akármennyire is jól hangzik és szívesen csinálnám, nincsenek túl jó esélyei elhelyezkedés szempontjából.:(

2010. ápr. 6. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Isten óvjon minket attól, hogy Te orvos légy. Semmi elhivatottság, csak a pénz,pénz,pénz?

Szerintem ha fel is vesznek Te leszel az első aki abbahagyja vagy kibukik. Végül is ez nekünk csak jó!

2010. ápr. 6. 16:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy egy orvosnak el kellene viselnie azt, ami most Magyarországon folyik. Szerintem pont egy orvost kellene leginkább megbecsülni. És nem hiszem, hogy a legötbbjük úgy megy oda, hogy egyáltalán nem érdekli a pénz. Valamiből meg kell élni, és nem hinném, hogy van olyan ember aki inkább dolgozik, másokat gyógyít miközben alig tud megélni. Gondoljátok bele magatokat ebbe a helyzetbe.. és ez nem elhivatottság kérdése. Ugyanis emellett én nagyon szívesen gyógyítanék, szeretek embereken segíteni, foglalkozni velük.
2010. ápr. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!